Liverpool, în semifinalele Ligii Campionilor, după o nouă victorie cu Manchester City (2-1)

Liverpool, în semifinalele Ligii Campionilor, după o nouă victorie cu Manchester City (2-1)

Liverpool s-a calificat fără emoţii în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 2-1 (0-1), în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

După ce s-au impus şi în tur, cu 3-0, ''cormoranii'' au reuşit să câştige şi pe Etihad Stadium, deşi City a deschis scorul după doar două minute, prin Gabriel Jesus. Liverpool a întors scorul după pauză, prin golurile marcate de Mohamed Salah (56) şi Roberto Firmino (77).

City a avut şi o bară, prin Bernardo Silva (41), la 1-0. În min. 43, echipa din Manchester a marcat prin Leroy Sane, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, în ciuda protestelor echipei antrenate de Pep Guardiola, care a fost trimis în tribună la pauză.

Salah a ajuns la 8 goluri marcate în 10 partide din Liga Campionilor în acest sezon. Liverpool a marcat în toate meciurile cu o singură excepţie în acest sezon de Champions League, fiind echipa cu cele mai multe goluri (32).

Liverpool a ajuns în careul de aşi al competiţiei pentru prima oară din 2008.

Pe Etihad Stadium au jucat echipele:


Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte - B. Silva (Gundogan, 74), De Bruyne, Fernandinho, David Silva (căpitan; Aguero, 66) - Sterling, Gabriel Jesus, L. Sané. Antrenor: Josep Guardiola.

Liverpool: Karius - Arnold (Clyne, 82), Lovren, van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner (căpitan) - Salah (Ings, 90), Roberto Firmino (Klavan, 81), Mané. Antrenor: Jurgen Klopp.

Arbitru: Antonio Mateu Lahoz (Spania).

 AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria