Liviu Avram despre tragedia de la Caracal: Vă aduceți aminte cum Iordache și Nicolicea se pișau împrăștiat peste toată lumea când li se atrăgea atenția că nu e bine ceea ce fac?

Liviu Avram despre tragedia de la Caracal: Vă aduceți aminte cum Iordache și Nicolicea se pișau împrăștiat peste toată lumea când li se atrăgea atenția că nu e bine ceea ce fac?

Liviu Avram despre tragedia de la Caracal: Vă aduceți aminte cum Iordache și Nicolicea se pișau împrăștiat peste toată lumea când li se atrăgea atenția că nu e bine ceea ce fac? Și stați că vin codurile penale.... Unde tot Iordache&Nicolicea au fost primadone... Atunci să vedeți...

„Caracal. Mai era ceva să vă spun

La pedeapsa pe care o va primi criminalul în serie din Caracal, puteți liniștiți să scădeți de pe acum 20%. Pentru că e puțin probabil că va ispăși sentința într-o închisoare de lux, bănuiesc că va avea măcar niscaiva mucegai într-un colț al celulei, deci în consecință i se va aplica Legea recursului compensatoriu.

Lege care zice că i se scad din pedeapsă 6 zile la fiecare lună petrecută în condiții de mucegai, că așa a propus domnul Eugen Nicolicea - iar colegii domniei sale din PSD-ALDE-UDMR n-au avut nimic împotrivă. Omul ăla din Caracal vă transmite mulțumiri, domnule Nicolicea...

PS: Și mai scutiți-mă cu refrenul ăla cu „Vai, să nu politizăm o tragedie”. Păi Ciordache și Nicolicea exact asta așteaptă, să nu vorbim deloc despre uriașa responsabilitate (politică, măcar) pe care o au pentru că, prin legile pe care le-au promovat, au transformat țara într-un paradis al infractorilor... Amintiți-vă cum se pișau ei împrăștiat peste toată lumea când li se atrăgea atenția că nu e bine ceea ce fac...

Și stați că vin codurile penale.... Unde tot Iordache&Nicolicea au fost primadone... Atunci să vedeți...”, scrie, pe Facebook, respectatul jurnalist.

--------

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar joi fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată.

Serviciul de Telecomunicații Speciale a transmis către anchetatori trei zone în care fata s-ar putea afla, STS precizând ulterior, într-un comunicat, că Alexandra a fost localizată în zona indicată de Serviciu în urma a două din cele trei apeluri la 112.

Cu toate acestea, polițiștii și anchetatorii au întârziat ore bune să intre în locuința principalului suspect, un bărbat de 57 de ani, pe numele său Gheorghe Dincă, din cauză că așteptau autorizația de percheziție, deși ar fi putut intra direct, potrivit legii. Percheziția locuinței lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimei din Caracal a început după aproximativ trei ore de la momentul în care s-a obținut autorizația, au declarat pentru Mediafax surse din anchetă.

În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii, în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Totodată, anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună și care era din județul Dolj. Mihaela a plecat de acasă, din localitatea Dioști, județul Dolj, pentru a ajunge la Caracal și nu s-a mai întors. Tânăra de 19 ani este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova. Rudele au dat-o dispărută pe fată, iar polițiștii o caută de mai bine de trei luni.





Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...