Liviu Avram, premoniție SUMBRĂ pentru PSD: Năpasta chiar vine când o chemi

Liviu Avram, premoniție SUMBRĂ pentru PSD: Năpasta chiar vine când o chemi

Liviu Avram, premoniție SUMBRĂ pentru PSD: Năpasta chiar vine când o chemi.

Ce scrie pe Facebook respectatul jurnalist:

„Năpasta chiar vine când o chemi

Principalul pericol care pândește PSD este faptul că, deși deocamdată e doar un embrion, începe să prindă viteză, volum și greutate următoarea (ca să folosesc un cuvânt la modă) narațiune: PSD nu intră în turul II la prezidențiale.

E o problemă de timp până când cineva (de la adversarii politici sau din zona civică) va înțelege potențialul acestei teme, ce seducție poate exercita aceasta nu doar asupra votanților anti-PSD activi, dar mai ales asupra celor care, la o adică, s-ar pișa pe el de vot. Și când o va înțelege, o va pune în centrul unei campanii.

S-or fi săturat ei, românii, să voteze răul cel mai mic, dar plăcerea de a-și folosi votul ca pedeapsă, ca unică armă de răzbunare, nu cred că va dispărea prea curând.

Hazliu e că vorbesc despre această temă, dându-i astfel consistență, chiar pesediștii. Însăși Viorica Dăncilă a spus că-și dă demisia de la șefia PSD dacă nu prinde turul II... Știți cum se cheamă asta? Cobe. Să chemi năpasta vorbind despre ea. Și când o chemi, năpasta chiar vine...”



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa