Locomotiva acceleratului Piatra Neamț-București a plecat fără tren. Călătorii au aflat într-un târziu: „Chiar dacă pare o glumă, vă asiguram că nu este”

Locomotiva acceleratului Piatra Neamț-București a plecat fără tren. Călătorii au aflat într-un târziu: „Chiar dacă pare o glumă, vă asiguram că nu este”

Locomotiva acceleratului Piatra Neamț-București a plecat fără tren. Călătorii au aflat într-un târziu: „Chiar dacă pare o glumă, vă asiguram că nu este”.

Da, s-a întâmplat în această dimineață în Piatra-Neamț și chiar dacă pare o glumă, vă asigurăm că nu este. Călătorii care intenționau să plece la București, „înarmați” cu biletele aferente la purtător, au urcat în tren. Toate bune și frumoase până aici.

Au trecut 10 minute, 15 minute, 20 minute doar că trenul nu mai pleca. Câțiva oameni au coborât din vagoane pentru a vedea ce se întâmplă moment în care au constatat că locomotiva a „făcut picioare”, de una singură. Nimeni nu i-a anunțat nimic, iar ei au rămas cu ochii-n soare, la propriu.

Se pare că undeva, între Piatra-Neamț și Roznov un tren a rămas blocat pe șine, iar locomotiva buclucașă a fost trimisă pentru a rezolva problema survenită, doar că reprezentanții CFR au uitat să le aducă în vedere oamenilor acest aspect.

Incidentul ne-a fost semnalat chiar de către unul din călători și tot persoana respectivă ne-a furnizat și fotografiile, relatează ziarpiatraneamt.ro.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

5 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI