Locomotiva acceleratului Piatra Neamț-București a plecat fără tren. Călătorii au aflat într-un târziu: „Chiar dacă pare o glumă, vă asiguram că nu este”

Locomotiva acceleratului Piatra Neamț-București a plecat fără tren. Călătorii au aflat într-un târziu: „Chiar dacă pare o glumă, vă asiguram că nu este”

Locomotiva acceleratului Piatra Neamț-București a plecat fără tren. Călătorii au aflat într-un târziu: „Chiar dacă pare o glumă, vă asiguram că nu este”.

Da, s-a întâmplat în această dimineață în Piatra-Neamț și chiar dacă pare o glumă, vă asigurăm că nu este. Călătorii care intenționau să plece la București, „înarmați” cu biletele aferente la purtător, au urcat în tren. Toate bune și frumoase până aici.

Au trecut 10 minute, 15 minute, 20 minute doar că trenul nu mai pleca. Câțiva oameni au coborât din vagoane pentru a vedea ce se întâmplă moment în care au constatat că locomotiva a „făcut picioare”, de una singură. Nimeni nu i-a anunțat nimic, iar ei au rămas cu ochii-n soare, la propriu.

Se pare că undeva, între Piatra-Neamț și Roznov un tren a rămas blocat pe șine, iar locomotiva buclucașă a fost trimisă pentru a rezolva problema survenită, doar că reprezentanții CFR au uitat să le aducă în vedere oamenilor acest aspect.

Incidentul ne-a fost semnalat chiar de către unul din călători și tot persoana respectivă ne-a furnizat și fotografiile, relatează  ziarpiatraneamt.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…