Locuitorii din New York au umplut internetul cu anunțuri de vânzări de case ca să scape de „apocalipsă” FOTO

Locuitorii din New York au umplut internetul cu anunțuri de vânzări de case ca să scape de „apocalipsă” FOTO

Ceața provocată de incendiile de vegetație și cerul roșu din New York City îi determină pe locuitori să caute modalități de a părăsi definitiv orașul.

Căutările pe Google pentru "vinde-mi casa rapid" au crescut miercuri cu 2.147%, în condițiile în care calitatea aerului din Big Apple a devenit una dintre cele mai proaste din lume, potrivit unei analize realizate de compania de rezervare de unități de depozitare FindStorageFast.

Datele disponibile în mod public pe Google Trends arată o creștere bruscă a interesului de căutare pentru această expresie, potrivit insider.com.

Interesul de căutare al newyorkezilor pentru "vinde-mi casa" și "vinde casa" a crescut de patru ori pe Google în aceeași zi, conform analizei FindStorageFast.

Termenul "purificator de aer" a înregistrat, de asemenea, o creștere de 2.418% a popularității în New York, potrivit firmei.

"Pe măsură ce piața imobiliară devine o provocare mai mare în America, va fi interesant de văzut dacă acest vârf se traduce în mai multe anunțuri și vânzări și ce poate însemna acest lucru pentru piața imobiliară a orașului pe termen lung", a declarat D'Arcy Hunter, CEO și fondator al FindStorageFast, în cadrul analizei.

Incendiile de vegetație din Canada au acoperit nord-estul țării cu un smog periculos care a dus indicele de calitate a aerului din New York City la aproape 400, făcând aerul periculos de respirat.

Smogul a devenit atât de intens încât a fost surprins înghițind complet orizontul Manhattanului în portocaliu, oferind locuitorilor o imagine a ceea ce înseamnă să trăiești în unele dintre cele mai poluate orașe din lume.

Orașe precum New Jersey, Philadelphia, Washington D.C. și Boston au fost, de asemenea, afectate de o scădere bruscă a calității aerului.

Prețul mediu al unei case în New York este de 648.302 dolari, în creștere cu 2,7% față de anul trecut, potrivit Zillow. Chiria medie în iunie este de 3.650 de dolari pe lună în acest stat, o creștere de aproximativ 350 de dolari față de aceeași lună a anului trecut, potrivit statisticilor companiei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale