Locuitorii unui oraș european, terorizați de șobolani uriași: „Nu îi poți ucide mai repede decât se pot reproduce”

Locuitorii unui oraș european, terorizați de șobolani uriași: „Nu îi poți ucide mai repede decât se pot reproduce”

Mai multe persoane care locuiesc într-un oraș de la malul mării din Țara Galilor sunt terorizați de șobolani „mari ca niște pisici”, relatează Daily Mail.

Primarul orașului susține că au fost amplasate zeci de capcane. Foto: Shutterstock (Arhivă)

Localnicii din Tenby, situat în sud-vestul Țării Galilor, sunt îngrijorați de faptul că rozătoarele distrug stâncile de-a lungul coastei prin săpăturile lor.

Roger Miles, un barcagiu din zonă, a declarat că problema s-a înrăutățit în ultimele luni, spunând: „După-amiaza și dimineața devreme, șobolani peste tot. Există o anumită zonă în care vezi că unele părți din stânci au fost erodate”.

Femelele au, de regulă, șase pui pe an . Un alt localnic, Derek Brown, a afirmat pentru BBC: „Daunele structurale pe care le-ar putea face stâncii sunt cea mai mare îngrijorare”.

Primarul orașului, Sam Skyrme-Blackhall, susține că autoritățile „iau măsuri” și că au fost amplasate zeci de capcane pentru a îndepărta rozătoarele, conform Metro.

Totuși, un alt localnic a afirmat pentru The Sun: „Pur și simplu nu îi poți ucide mai repede decât se pot reproduce. Odată ajunși aici, sunt aici pentru a rămâne”.

Un purtător de cuvânt al consiliului din Pembrokeshire a afirmat pentru BBC că este „conștient de problemele cu rozătoarele” și că lucrează pentru a soluționa problema.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka