Lovitura de stat (mafiot)

Lovitura de stat (mafiot)

Textul de mai jos a fost publicat duminică de  Reportaje.live :

„După rezultatul alegerilor am crezut că românii sunt anesteziaţi complet. Am crezut că nu realizau dimensiunea dezastrului şi întunericului care pusese mâna pe România. Azi mi-a revenit speranţa văzând în stradă zecile de mii de români în apărarea normalităţii şi justiţiei.  Azi a fost un moment extrem de important pentru noi.

Am fost şi eu la proteste şi m-am simţit minunat în mulţimea aceea de oameni inteligenţi şi motivaţi. Românii de la protest sunt România mea. Românii aceia care au venit cu copiii, cu câinii, cu prietenii sau părinţii , românii aceia cu pancarde improvizate, cu slogane scrise cu markerul, cu steagurile pe umeri, fără aşteptări prea mari….aceşti români sunt România mea.

Dar să disecăm un pic şi din altă perspectiva.

În această seară PSD & ALDE au primit un avertisment neaşteptat de dur, depăşind inclusiv aşteptările mele cele mai optimiste. După ce au câştigat alegerile prin neprezentarea unei largi majorităţi la vot, aceşti indivizi au crezut că au câştigat şi puterea. Ceea ce am văzut în seara aceasta, este un mesaj foarte clar că românii au înţeles greşeala făcută. Majoritatea românilor urăşte PSD-ul şi structurile mafiote din spatele lor care au distrus România în ultimii ani. Parada penalilor în doar două săptămâni de “guvernare” a iritat profund societatea.

Cumva românii au impresia că PSD-ul a câştigat pe uşa din spate alegerile. Am discutat cu multă lume şi chiar şi cei care nu urăsc PSD-ul îi consideră nelegitimi. România este o ţară cu multe probleme dar parcă totuşi nu merită să fie condusă chiar de partidul mafioţilor şi penalilor. Pentru prima dată în istoria post-decembristă, guvernul PSD-ALDE a intrat din start la guvernare cu cea mai mare doză de neîncredere posibilă. Este un teren minat pe care Dragnea&co, în prostia lor, nu l-au înţeles.

Începând cu numirea directorilor de şcoli cu examenul picat, anularea reformelor de depolitizare făcute în sănătate, acţiunea lui Ciorbea şi culminând cu tentativa de adoptare pe şest a ordonanţei amnistiei şi graţierii, aceşti indivizi nu au făcut decât să pună paie pe foc peste o impresie generală deja proastă formată în mulţi ani precedenţi.

Să nu uităm că PSD a avut cel mai mare număr de parlamentari cercetaţi penali, cel mai mare număr de membri certaţi cu legea, baroni locali, judeţe întregi captive şi a patronat structuri mafiote prin care s-au furat zeci de miliarde din bugetul statului. Nu înseamnă că PNL/PDL etc. nu au furat dar PSD a fost de departe campionul corupţiei şi jafului din banul public.

Zecile de mii de români care au ieşit azi în stradă în toată ţara sunt doar vârful iceberg-ului. Ca niciodată în istoria recenta, societatea începe să înţeleagă ce înseamnă România cu PSD+ALDE la guvernare pentru următorii patru ani. Dacă după nici două săptămâni de guvernare sunt în stradă zeci de mii de oameni, această este o mare problema pentru orice guvern din lume. Probabil că Dragnea în prostia şi aroganţa lui încă crede că este atotputernic însă azi, românii au dat un semnal clar- România urăşte PSD-ul şi nu va tolera nici cea mai mică abatare de la respectarea legilor şi de la drumul european.

În utimele săptămâni, milioane de români inteligenţi au înţeles că un grup mafiot a pus labele pe România. Milioane de români înţeleseseră deja  jocul mizerabil făcut de Antena3 şi România TV, televiziuni cu patroni condamnaţi penal. Aceste milioane de români nu pot accepta teleormanizarea României. Aceste milioane de români sunt coşmarul PSD-ului chiar dacă ei acum nu realizează acest lucru.

Dragnea, un biet tractorist cu pretenţii de şahist, va juca tare. Va juca tare pentru că nu are altă alternativă şi nici nu îl duce mintea. Are mai multe dosare pe rol şi el şi alţii apropiaţi lui. Sunt sigur că va trece peste linia pe care societatea i-a trasat-o azi pentru că nu înţelege momentul. Sunt sigur că va continua cu planul lui de a ajunge preşedinte, cu planul de a slabi justiţia şi de a o debarcă pe Kovesi sfidandu-ne pe toti asa cum si-a sfidat electoratul la nici o zi de la alegeri.

Veţi vedea în următoarea perioada faţa cea mai hidoasă a PSD-ului, un PSD care va ignora avertismentele internaţionale, manifestaţiile din stradă, un PSD care va urmări doar interesele financiare ale unui grup infracţional şi slăbirea României că stat.

Azi am înţeles că dacă vor da totuşi legea “amnistiei şi graţierii” România le va exploda în faţă. Azi am înţeles că dacă o vor debarca-o vreodată pe Kovesi, România va şterge PSD din istorie. Azi am înţeles că milioane de români sunt câini de pază ai unei democraţii şi libertăţi câştigate cu greu.

Azi a fost un nou început. A fost un nou început şi pentru mine, un idealist aflat mereu în prima linie la toate protestele în ultimii ani, cu mult timp personal şi bani investiti în a schimba lucrurile în care cred. Aproape nu mai credeam că se poate întâmplă ceva bun şi pregăteam “rezistenţa din munţi” pentru următorii ani. A fost o surpriză foarte plăcută să văd atât de mulţi oameni din atât de multe oraşe ieşind masiv şi cerând respectarea unor principii. Aflat între oamenii aceia tineri şi inteligenţi va spun sincer că un val de mândrie m-a cuprins. Aceştia sunt românii mei adevăraţi cu care nu mi-e ruşine oriunde în lume.

Iertaţi-mi emoţia dar în această seară mi-am dat seama că nu sunt singur.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...