Lovitură de teatru! PSD a strâns voturile pentru a debarca Guvernul Orban! Urmează anticipate!

Lovitură de teatru! PSD a strâns voturile pentru a debarca Guvernul Orban! Urmează anticipate!

Lovitură de teatru! PSD a strâns voturile pentru a debarca Guvernul Orban! Urmează anticipate!

Informație de ultimă oră. PSD ar avea voturile necesare pentru ca moțiunea de cenzură să treacă. Georgian Pop se întoarce în tabăra social democrată, iar calculele arată în acest moment că ar exista cele 233 de voturi pentru ca guvernul Orban să cadă.

UPDATE/Și deputata Corina Bogaciu s-a reînscris în PSD. Cu revenirea lui Pop și Bogaciu, PSD are acum 200 de parlamentari, iar cu cele 30 de voturi de la UDMR și patru de la aleșii ex-ALDE, social-democrații au toate șansele să dărâme Guvernul Orban la moțiunea de cenzură.

Deputatul Georgian Pop, plecat din Pro România anul trecut după ce a votat pentru învestirea guvernului Orban, se întoarce în PSD – partidul pe listele căruia a fost ales, a declarat acesta pentru G4Media.ro.

”Plecarea mea din PSD a fost cauzată de un conflict personal cu fostul președinte, Liviu Dragnea. Eu nu am atacat PSD niciodată. Cu Marcel Ciolacu sunt prieten de foarte mult timp, am încredere că reformează stânga, societatea românească are nevoie de o stângă reformată și puternică”, a declarat Pop pentru G4Media.ro.

Pop devine al 233-lea de parlamentar din coaliția anti-guvernamentală, alături de cei 198 de parlamentari PSD, 30 de la UDMR și 4 de la Forța Națională (partidul lui Teodor Meleșcanu).

Pentru ca moțiuna de cenzură să treacă e nevoie de exact 233 de voturi.

Știre în curs de actualizare, reîncărcați pagina pentru mai multe informații.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”