Lovitură dură pentru vasluianul declarat mort, instanța solicită înhumarea „cadavrului”!

Aceeasi instanta care l-a declarat mort pe barbatul din Vaslui s-a autosesizat asupra faptului ca desi au oficial un decedat, nu exista si un act de inhumare, relatează Ponturifierbinti.com.

Conform legii, un cadavru nu poate ramane neinhumat mai mult de 3 zile si tocmai pe aceasta portiță mizează și instanța, pentru a-l reduce definitiv la tacere pe barbatul care contesta decizia inițială:

„Dânsul se afla în situație clară de profanare de cadavre deoarece, în maxim 3 zile de la declararea oficială a morții, trebuia sa avem un certificat de înhumare.

Din acest motiv ne-am autosesizat in regim de urgență și am trimis o solicitare de intrare în legalitate.

Cel mai bine ar fi ca acest cetățean să se conformeze legislației în vigoare și să nu mai irosească timpul instanței cu cereri absurde de anulare a unei hotărâri judecătorești, în caz contrar va fi înhumat cu forța!

Știu că cetățeanul în cauză a contestat inițial decizia de declarare a decesului, dar săptămâna trecută a pierdut la apel iar sentința devine astfel definitivă și irevocabilă și va fi pusă în aplicare în maxim 48 de ore.

Desigur, dacă inculpatul refuză înhumarea, poate opta pentru incinerare, însă în niciun caz nu i se mai poate permite să umble liber pe străzi.

Consider că asta e cea mai buna soluție atât pentru familia celui decedat, cât și pentru el însuși, deoarece rezolvă toate complicațiile apărute în urma acestui caz inedit.”

A declarat unul dintre judecatorii tribunalului Vaslui.

NOTĂ: Acest material este un PAMFLET!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…

3 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

4 CTP / Nu votez cu madam Cârnat

5 Ultimul sondaj înainte de alegerile de duminică. Nicușor Dan și Gabriela Firea, umăr la umăr în lupta pentru P…