Lucian Bode, la ieșirea de la DNA: Am fost audiat ca martor în dosarul privind campania electorală din 2012

Lucian Bode, la ieșirea de la DNA: Am fost audiat ca martor în dosarul privind campania electorală din 2012

Deputatul Lucian Bode s-a prezentat, luni, la Direcția Națională Anticorupție, unde a fost audiat, în calitate de martor, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2012.

"Am fost (...) în calitate de martor, într-un dosar în ce privește finanțarea campaniei electorale din 2012", a precizat Lucian Bode, fost ministru democrat-liberal, la ieșirea de la DNA.

El a adăugat că nu a avut nicio responsabilitate în ce privește finanțarea campaniei electorale.

"Eu sunt de 18 ani în serviciul public și este prima dată când dau declarație în calitate de martor. Mă bucur dacă pot să ajut organele de anchetă cu o declarație, fie și de martor. (...) Eu, în calitate de membru al Biroului Politic Național, secretar general adjunct, nu am avut nicio responsabilitate în ce privește finanțarea campaniei electorale", a spus Lucian Bode.

Săptămâna trecută, s-a prezentat la DNA și Theodor Paleologu , fost ministru al Culturii, care a fost audiat în calitate de martor în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2012.

AGERPRES/ (AS — autor: Mihai Stoica, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…