Lunetista cunoscută ca Ioana d'Arc a Ucrainei s-a căsătorit cu un soldat cunoscut pe front

Lunetista cunoscută ca Ioana d'Arc a Ucrainei s-a căsătorit cu un soldat cunoscut pe front

Lunetista Evghenia Emerald, cunoscută drept Ioana d'Arc a Ucrainei, s-a căsătorit cu un coleg militar pe care l-a cunoscut în timpul invaziei trupelor ruse.

Imaginile de la nuntă au devenit virale, scrie New York Post . Lunetista apare îmbrăcată într-o rochie albă, cu arma în mână.

Luptătoarea în vârstă de 31 de ani și colegul său, soldatul Evgeni Stipaniuk, s-au căsătorit vineri, pe linia frontului războiului, într-o ceremonie desfășurată într-o pădure din Harkov.

Ziua nunții a fost aleasă special deoarece vineri a fost Ziua Apărătorilor, o sărbătoare publică care onorează veteranii și membrii căzuți ai forțelor armate ucrainene. Totodată, s-a întâmplat să fie și ziua de naștere a lui Stipaniuk.Un general militar a oficiat nunta celor doi, care s-au îndrăgostit la scurt timp după începutul războiului în februarie și s-au logodit în august.

"Astăzi am devenit oficial soția unui militar. Nu-mi puteam imagina o nuntă mai perfectă. Este o zi de sărbătoare. Vreau să-i felicit pe toți apărătorii țării", a fost mesajul ucrainencei după ce a devenit soția soldatului Evgeni Stipaniuk.

„Înțelegem că fiecare zi ar putea fi ultima și nu vrem să amânăm viața pentru mai târziu”, a scris Emerald pe Instagram .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...