„L’Equipe“ oferă știrea zilei în Europa: Guardiola pregătește ceea ce va fi transferul verii

„L’Equipe“ oferă știrea zilei în Europa: Guardiola pregătește ceea ce va fi transferul verii

Antrenorul Manchester City, Pep Guardiola, l-a contactat pe Neymar pentru a-i cunoaşte intenţiile, în timp ce internaţionalul brazilian, în vârstă de 31 de ani, aflat sub contract cu Paris Saint-Germain până în 2027, nu ar fi împotriva unei plecări de la campioana Franţei în această vară, informează cotidianul L'Equipe.

Josep Guardiola, antrenor Manchester City

Neymar, care a deschis calea unei plecări din această vară, este curtat de mai multe cluburi de dincolo de Canalul Mânecii. Manchester United, Chelsea şi Newcastle şi-au manifestat şi ele interesul pentru atragerea starului brazilian, transferat de PSG de la Barcelona pentru suma record de 222 milioane euro în 2017.

Dacă Manchester United face presiuni în acest caz, avându-l drept "ambasador" pe Casemiro, coechipierul lui "Ney" în echipa Braziliei, celălalt club din Manchester este interesat, de asemenea, de serviciile atacantului. Neymar a primit un apel de la antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, care a vrut să sondeze starea de spirit a jucătorului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?