„M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci”

„M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci”

O fostă mare iubire a lui Ion Țiriac rupe tăcerea despre cum este miliardarul în dormitor. Dezvăluirile sunt cu totul neașteptate, în condițiile în care toată lumea se aștepta ca fostul mare tenisman să se comporte într-un anume fel cu femeile din viața lui. Cine rupe tăcerea despre omul de afaceri Ion Țiriac.

Cum este Ion Țiriac în dormitor

Un fost manechin, care i-a fost iubită lui Ion Țiriac, a dezvăluit detalii picante din relația lor amoroasă. Iată cum se comportă acesta, de fapt, cu femeile frumoase din viața sa. Te-ai fi așteptat la asta?

Adriana Ikim, fost manechin, a trăit o poveste de dragoste cu românul Ion Țiriac pe vremea când aceasta avea 40 de ani, iar bărbatul, 50 de ani. Ion Țiriac are multe bile negre la capitolul comportament.

Blondă și cochetă, Adriana Ikim a publicat o carte controversată cu titlul ”Manechin în două lumi”, în care dezvăluie detalii picante din relația cu fostul jucător de tenis. Aceasta i-a dedicat 100 de pagini lui Ion Țiriac, pe care nu l-a menționat în cartea sa, dar a precizat că la el face referire.

Miliardarul român nu știe să iubească

Fostul manechin a spus despre afaceristul român că, deși era pasional, nu știa să iubească și era o fire rece.

”El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a mărturisit Adriana Ikim despre Ion Țiriac.

Totuși, fostul manechin își amintește o noapte de amor cu Ion Țiriac, în care sportivul român i-a demonstrat că este extrem de pasional și știe să trăiască momentul.

”Deci nu reuşeşti să te dezbraci singură? glumi el. Am rămas inertă. M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mi trupul cu mâinile lui mari, transmiţându-mi o căldură care-mi anihila şi tristeţea şi logica. M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci şi «mâine» nu mai exista.”, a dezvăluit fostul model în cartea sa.

Fostul jucător de tenis nu suportă să aibă o femeie lângă el

În ciuda pasiunii dintre cei doi, relația nu a rezistat, deoarece Ion Țiriac are o ”capacitate mică de iubire”. Deși a fost îndrăgostită de el, nu a simțit că sentimentul era reciproc. Fostul jucător de tenis nu suportă să aibă o femeie lângă el.

”Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. (…) Mi-a dat nişte bilete pentru concursul de tenis, dar a făcut tâmpenia să-mi zică să merg la secretară să le iau…Mă duc la secretară şi în timpul ăla apare o domnişoară. Şi am întrebat cine e domnişoara şi mi se spune: iubita şefului. Era vorba de Sofie, iubita lui de origine egipteană. N-a ştiut niciodată de ce am plecat eu aşa.”, a mai spus Adriana Ikim, potrivit Playtech.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...