Mădălin Voicu: Sunt agățat fără niciun fel de vină

Mădălin Voicu: Sunt agățat fără niciun fel de vină

Deputatul Mădălin Voicu a venit vineri, în jurul prânzului, la Camera Deputaților pentru a studia în continuare dosarul în care procurorii DNA cer reținerea și arestarea sa pentru fapte de corupție, el susținând că este "agățat fără niciun fel de vină".

"Eu nu vreau să politizez acest caz, că alții îl politizează este problema lor. Eu vorbesc despre o problemă a mea, personală, despre care v-am spus și continui să cred că sunt agățat fără niciun fel de vină. Că putem face speculații, că putem face suspiciuni rezonabile sau că putem avea tot felul de bănuieli, unele subiective dacă nu chiar tendențioase, asta este cu totul altă chestie. Eu mă supun legii în condițiile în care presupun, la fel cum am presupus, că legea este dreaptă, că se va face un fel de ordine. Se va pune în practică statura justiției", a declarat Mădălin Voicu.

El a adăugat că nu o să roage sau să influențeze colegii, iar în plenul Camerei Deputaților la votul final asupra cererii DNA o să își spună punctul de vedere.

"Întrebările voastre, la care pot să am și un răspuns, vin în defavoarea mea. Pentru că eu am un punct de vedere și știu bine ce fac, ce am făcut sau ce nu am făcut mai bine spus. Problema este a instanței, a deciziei pe care o va lua Comisia juridică luni și a hotărârii Parlamentului dacă sunt sau nu vinovat pentru lucrurile astea. Nu am de ce să mă apăr. Nu vreau să îmi construiesc apărare, pentru că în condițiile pe care le știm eu consider că nu am o vină pe care să poată să mi-o impute cineva", a explicat Voicu.

Mădălin Voicu și-a studiat și joi dosarul la Comisia juridică.

El este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare de bani, toate în formă continuată.

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis miercuri să trimită cererile DNA pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun Comisiei juridice, care are termen până luni pentru a elabora rapoartele.

Materialul probator are 19 volume, adică aproximativ 4.900 de pagini, fiind vorba de un dosar comun pentru cei doi deputați.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Curve TV / Dialog savant între Ciutacu și Cumpănașu: Băi, ai fost vreodată la curve cu mine ca să vorbești de am…

2 „Fă paralizato, nu mai urla așa tare că am făcut și eu sex cu soțul tău și nu este chiar așa de bun”

3 Procurorul DNA a cerut o pedeapsă de cel puțin 12 ani de închisoare pentru Elena Udrea și 15 pentru Ioana Băse…

4 FOTO Kovesi a renunțat la WhatsApp și folosește Signal...

5 Cine l-a mințit pe ministrul Bode în „înscenarea Gavriș”? / Dezvăluiri incredibile despre șobolănimea de la vârf…