Mădălina Puşcalău se alătură echipei de moderatori ai emisiunii "Prim-plan", de la TVR 1

Mădălina Puşcalău se alătură echipei de moderatori ai emisiunii "Prim-plan", de la TVR 1

Jurnalista Mădălina Puşcalău se alătură echipei de moderatori ai emisiunii "Prim-plan", difuzată de luni până joi, în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Mădălina Puşcalău se alătură echipei de moderatori ai emisiunii "Prim-plan", de la TVR 1 (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Cele mai interesante subiecte de actualitate vor fi dezbătute seară de seară alături de oamenii momentului la "Prim-plan", un talk-show realizat de Ştirile TVR, care revine din 25 ianuarie în grila TVR 1, precizează Televiziunea Română.

Conform sursei citate, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi se alătură echipei de jurnalişti moderatori ai emisiunii "Prim-plan", din care mai fac parte Alina Stancu, Mihai Rădulescu şi Claudiu Lucaci.

Mihai Rădulescu va fi moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci va aduce invitaţi relevanţi la "Prim-plan" marţi, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi va fi la cârma dezbaterilor de miercuri, iar joi, Alina Stancu va încheia seria emisiunilor "Prim-plan" a săptămânii.

Dacă Alina Stancu, Mihai Rădulescu şi Claudiu Lucaci sunt jurnalişti pe care telespectatorii îi urmăresc constant la TVR, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi revine la televiziunea publică după aproape 10 ani.

"Mă bucur să-i pot anunţa pe toţi cei care aşteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaboarea cu Televiziunea Română. Este un pas bine chibzuit, care exprimă dorinţa de a oferi experienţa mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru că am încredere în potenţialul ei şi pentru că vreau să ajut echipa. În plus, cred că TVR este tribuna perfectă pentru emisiuni de calitate, unde pot să contribui la mai buna informare a telespectatorilor şi deloc la promovarea senzaţionalului", spune Mădalina Puşcalău Dobrovolschi, cea care va modera ediţia de miercuri a emisiunii "Prim-plan".

Aceasta precizează că vrea să promoveze în emisiunea "Prim-plan" oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se şi implice în a schimba ceva. "Îi aştept, aşadar, pe telespectatori la «Prim-plan» cu o ediţie specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, aşa cum i-am obişnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice şi interactive, aşa că voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct întrebările şi comentariile telespectatorilor", mai afirmă Mădalina Puşcalău Dobrovolschi.

Dezbaterea "Prim-plan" va fi urmată, de la ora 22.30, la TVR 1, de emisiunea de autor "Starea naţiei", cu Dragoş Pătraru.

Agenţia MEDIAFAX a relatat pe 11 ianuarie că jurnalista Mădălina Puşcalău se află în discuţii cu conducerea Televiziunii Române pentru o emisiune la TVR.

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi şi-a început munca în televiziune în 2004, ca reporter/corespondent politic la Departamentul Ştiri al B1 TV. A continuat la Departamentul Ştiri al TVR, tot ca reporter/corespondent politic, în perioada 2005 - 2006. Apoi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator ştiri şi realizator talk-show politic la B1 TV. În noiembrie 2014, aceasta a moderat, la B1 TV, dezbaterea finală a candidaţilor Klaus Iohannis şi Victor Ponta pentru alegerile prezidenţiale.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

3 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

4 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

5 De citit...