Madonna, furioasă pe proiectul unui film despre începuturile carierei sale

Madonna este furioasă pe proiectul Universal Studios de a realiza un film despre perioada petrecută de ea la New York, la începutul anilor '80 - calificându-l drept "șarlatan" pe oricine s-ar aventura într-o astfel de inițiativă, informează AFP.

"Nimeni nu știe ce știu și ce am văzut. Doar eu îmi pot spune povestea", a scris Madonna pe Instagram, reacționând la zvonurile că studiourile hollywoodiene pregătesc un film despre începuturile carierei sale.

"Oricine încearcă este un șarlatan și un prost. În căutarea satisfacției imediate, fără a munci. Este o boală a societății noastre", a precizat artista.

Filmul, intitulat "Blonde Ambition" — după turneul său mondial provocator din 1990 — o are drept scenaristă pe Elyse Hollander, fostă regizoare adjunctă la filmul "Birdman" de Alejandro Inarritu, recompensat cu premiul Oscar în 2015.

Reacția Madonnei vine după ce revista The Hollywood Reporter, specializată în știri despre lumea filmului, a scris luni că Studiourile Universal vor realiza proiectul.

Filmul se concentrează pe viața Madonnei Louise Ciccone după plecarea din Michiganul natal, atunci când acesta ajunge la New York, în 1978. O perioadă despre care artista a vorbit din ce în ce mai mult în ultimii ani, evocându-și viața amoroasă, violul sau confruntarea cu o industrie muzicală care tratează femeile ca pe niște obiecte de care te poți dispensa.

Înainte de apariția primului său album în 1983, Madonna a lucrat într-o cafenea Dunkin' Donuts din Times Square, în paralel cu cariera de dansatoare.

Chiar dacă se consideră că multe dintre cântecele sale au fost inspirate de viața sa și i-au fost dedicate multe cărți, până în prezent vedeta de 58 de ani nu a publicat o autobiografie.

Scenariul scris de Hollander s-a clasat în 2016 pe primul loc pe așa numita "Black List", lista celor mai atractive scenarii de la Hollywood care nu au fost încă adaptate pentru marele ecran.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Orban le cere miniștrilor Muncii, Internelor și Apărării să analizeze elaborarea unui proiect privi…

2 Informație / Tăriceanu îl șantajează pe Orban cerând 20 de locuri eligibile pe listele de la parlamentare, altfe…

3 Info / Încă o lovitură mortală pentru PSD: Ana Birchall se înscrie în PNL! Să vezi dezvăluiri!

4 VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

5 Mafia din Justiție lovește din nou? O judecătoare s-a pensionat, procesul Microsoft 2 se reia de la zero!

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor