Madonna îi cere papei Francisc o întrevedere pentru a discuta ''probleme importante''

Madonna îi cere papei Francisc o întrevedere pentru a discuta ''probleme importante''

Madonna doreşte să se întâlnească cu papa Francisc pentru a discuta ''nişte probleme importante'', potrivit unui mesaj publicat de cântăreaţă pe Twitter, informează Reuters joi.

Vedeta i-a trimis un mesaj pe Twitter suveranului pontif întrebându-l dacă ar fi dispus să-i ofere o întrevedere.

''Salutare @Pontifex Francis. Sunt o bună catolică. Jur! Adică nu jur!'' a scris Madonna pe Twitter.

Vedeta, care de-a lungul carierei de 40 de ani s-a remarcat atât pentru hiturile care au cucerit clasamentele muzicale, cât şi pentru conflictele cu Biserica Catolică, a recunoscut că ''au trecut câteva decenii'' de la ultima sa confesiune, dar că vrea cu toate acestea să facă o încercare.

''Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta nişte probleme importante?'', a scris interpreta melodiei ''Like a Prayer'', dar şi autoarea unei cărţi intitulate ''Sex''.Chiar dacă nu a specificat în mod clar care ar fi acele probleme, vedeta a făcut o aluzie la un posibil subiect.

''Am fost excomunicată de trei ori'', a scris cântăreaţa. ''Nu mi se pare corect''.

Cu câţiva ani în urmă, vedeta în vârstă de 63 de ani, mamă a şase copii, care a fost botezată şi crescută în credinţa catolică, a afirmat în cadrul emisiunii ''The Late Show'', găzduită de James Corden, că a fost ''excomunicată de vreo trei ori''.

Dezvăluirea nepremeditată a fost făcută în timpul secţiunii ''Carpool Karaoke'', difuzată în decembrie 2016.

Nu este clar dacă mesajul cântăreţei recompensate cu Grammy a fost scris pe un ton serios. De-a lungul carierei, Madonna a adunat capital de imagine pe fondul unor controverse declanşate de opiniile ei despre sex, iubirea între persoane de acelaşi sex sau simbolismul creştin.

Când turneul ei ''Blond Ambition World Tour'' a ajuns în Italia, în vara lui 1990, papa Ioan Paul al II-lea a îndemnat creştinii să nu participe la turneu, etichetându-l drept ''unul dintre cele mai satanice spectacole din istoria umanităţii''.

Mai multe organizaţii catolice, printre care şi conferinţa episcopilor italieni, au solicitat anularea concertelor pe care le-au catalogat ''dezgustătoare, imorale, blasfematoare şi infame''. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina