Madonna s-a mutat în Portugalia; Unul dintre fiii ei s-a înscris la Academia clubului Benfica Lisabona

Madonna s-a mutat în Portugalia; Unul dintre fiii ei s-a înscris la Academia clubului Benfica Lisabona

Cântăreața americană Madonna s-a cazat la un hotel din Lisabona, în așteptarea momentului în care va putea să se mute într-o vilă situată în apropiere de capitala portugheză, pentru a permite astfel fiului ei David Banda, în vârstă de 11 ani, să urmeze cursurile Academiei de fotbal a clubului Benfica, au anunțat joi mai multe companii mass-media locale, citate de AFP.

"Madonna nu mai este o turistă, este o 'lisaboneză'", a afirmat revista săptămânală Visao, preluând o serie de fotografii publicate pe contul de Instagram al vedetei americane, în vârstă de 59 de ani, realizate de aceasta cu ocazia mai multor vizite pe care le-a făcut în Portugalia în ultimele luni.

Cântăreața ar fi cumpărat de curând o casă în bucolicul oraș Sintra, situat la 30 de kilometri nord-vest față de Lisabona. Acel imobil din secolul al XIX-lea, clasat de interes public, a fost pus în vânzare pentru 7,5 milioane de euro, iar renovarea lui ar putea să dureze aproximativ șase luni, potrivit publicației Visao.

Cotidianul popular Correio da Manha precizează la rândul său faptul că David Banda, unul dintre cei patru copii adoptați de Madonna din Malawi, tocmai s-a înscris la centrul de pregătire deținut de clubul de fotbal Benfica în Seixal, o periferie sudică a capitalei portugheze.

După ce a trecut un prim test în primăvară, David Banda "face parte din categoria de juniori a clubului" și va locui în internatul academiei până la reînceperea cursurilor școlare la Liceul Francez din Lisabona, a precizat același cotidian, citând o sursă apropiată de conducerea clubului Benfica.

În luna mai, Madonna a fost văzută în acea școală, contribuind astfel la apariția primelor zvonuri despre intenția ei de a se muta în Lisabonna alături de copiii ei adoptați.

Cântăreața americană nu este prima celebritate internațională care a ales să locuiască în capitala portugheză sau să își cumpere o reședință secundară la Lisabonna. Printre vedetele care au făcut acest lucru se află staruri ale industriei cinematografice, precum John Malkovich, Monica Bellucci și Michael Fassbender, creatorul de pantofi Christian Louboutin și fostul fotbalist francez Eric Cantona.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa