MAE: O persoană de la Ambasada României în Belarus - testată pozitiv la infecţia cu noul coronavirus

MAE: O persoană de la Ambasada României în Belarus - testată pozitiv la infecţia cu noul coronavirus

O persoană care lucrează la Ambasada României în Belarus a fost testată ca fiind infectată cu noul coronavirus, a informat, marţi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Conform medicilor, starea de sănătate a acesteia este bună, arată sursa citată.

Au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi familiile acestora.

MAE menţionează că, în acest context, "activitatea Ambasadei României în Belarus va fi adaptată pentru limitarea expunerii celorlalţi membri ai misiunii, fiind întreprinse toate măsurile necesare de distanţare socială şi autoizolare impuse de această situaţie". AGERPRES


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?