„Maestrul” Cristoiu, culmea pupatului în cur la tovarășul Mogul: Vă vreți un gânditor al întregii omeniri? Un fel de Marx al noii societăți?

„Maestrul” Cristoiu, culmea pupatului în cur la tovarășul Mogul: Vă vreți un gânditor al întregii omeniri? Un fel de Marx al noii societăți?

„Maestrul” Cristoiu, culmea pupatului în cur la tovarășul Mogul: Vă vreți un gânditor al întregii omeniri? Un fel de Marx al noii societăți? ”Maestrul” Ion Cristoiu s-a întrecut pe sine cu o serie de întrebări adresate lui Dan Voiculescu pe tema unei cărți lansate în urmă cu două luni. De această dată însă, nu răspunsurile generează știrea, ci întrebările. Din răspunsuri se poate înțelege vag că Voiculescu vrea să negocieze cu PSD un loc sau mai multe la europarlamentare pentru partidulețul său. Deși stăpânul antenelor nu vorbește despre alegeri, faptul că Voiculescu reia vechile sale poncife despre ”doctrina umanistă” exact în momentul în care în PSD încep discuțiile despre listele și candidaturi ar putea avea o anumită relevanță politică, relatează  G4Media.ro .

 Redăm mai jos câteva din întrebările adresate de Ion Cristoiu lui Dan Voiculescu:)))

Denunțarea capitalismului în varianta sa neoliberală și a socialismului precum și propunerea unei noi societăți, ridică întrebarea: Vă vreți un gînditor al întregii omeniri? Un fel de Marx al noii societăți?

Vorbiți de umanismul pragmatic bazat pe înțelegerea firii umane. Cum stăm însă cu adevărul că firea umană e greu de descifrat?

Și în România, clasa de mijloc are o situație alarmantă. E numai din cauza neoliberalismului? Există vreun alt partid decît PUR care s-a preocupat de clasa de mijloc?

Faceți-mă să înțeleg, prin exemplu, ce înseamnă clasa de mijloc. Dvs. Dan Voiculescu, vă puteți considera ca aparținînd clasei de mijloc? Dar eu?

De ce nu doar umanism? De ce și pragmatic? Nu credeți că termenul pragmatic micșorează din măreția termenului umanism?

Vezi interviul integral pe  cristoiublog.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante