Mafia PSD! Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a CJ. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani

Mafia PSD! Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a CJ. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani

Mafia PSD! Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a CJ. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani.

Macarie Moldovan, fratele baronului PSD de Bistrița, Radu Moldovan, este noul director general adjunct al companiei locale de apă, AquaBis SA, potrivit site-ului companiei. AquaBis SA este controlată de Consiliul Județean (87% din acțiuni), condus chiar de Radu Moldovan. Macarie Moldovan a ajuns în funcție în urma unei proceduri netransparente, numele său fiind ascuns în documentația de concurs pe motiv de protejare a identității (GDPR), potrivit Bistrita Express.

Macarie Moldovan (47 de ani) a fost, potrivit propriului CV, manevrant de vagoane și impiegat de mișcare la CFR. Ulterior, a terminat facultatea de Ingineria Transporturilor la Timișoara, iar de când fratele său a devenit unul dintre baronii influenți din PSD a început să strângă funcții de conducere în companii naționale.

Astfel, în 2012 a devenit consilier al directorului general al CFR, a urmat poziția de director general adjunct tehnic la CFR și director general al CFR SA în 2015.

El a intrat apoi în Consiliile de Administrație de la Metrorex și de la Electrificare CFR, potrivit declarațiilor de avere și de interese.

Macarie Moldovan deține 6 terenuri, o casă, un apartament, 39.000 de euro și 309.000 de lei, potrivit celei mai recente declarațiii de avere.

Una dintre marile mize ale companiei de apă AquaBis este proiectul de 230 de milioane de euro pentru lucrări de canalizare în județ, potrivit Ziarului de Bistrița.



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...