Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Mafia PSD! Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a CJ. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani

Mafia PSD! Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a CJ. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani.

Macarie Moldovan, fratele baronului PSD de Bistrița, Radu Moldovan, este noul director general adjunct al companiei locale de apă, AquaBis SA, potrivit site-ului companiei. AquaBis SA este controlată de Consiliul Județean (87% din acțiuni), condus chiar de Radu Moldovan. Macarie Moldovan a ajuns în funcție în urma unei proceduri netransparente, numele său fiind ascuns în documentația de concurs pe motiv de protejare a identității (GDPR), potrivit Bistrita Express.

Macarie Moldovan (47 de ani) a fost, potrivit propriului CV, manevrant de vagoane și impiegat de mișcare la CFR. Ulterior, a terminat facultatea de Ingineria Transporturilor la Timișoara, iar de când fratele său a devenit unul dintre baronii influenți din PSD a început să strângă funcții de conducere în companii naționale.

Astfel, în 2012 a devenit consilier al directorului general al CFR, a urmat poziția de director general adjunct tehnic la CFR și director general al CFR SA în 2015.

El a intrat apoi în Consiliile de Administrație de la Metrorex și de la Electrificare CFR, potrivit declarațiilor de avere și de interese.

Macarie Moldovan deține 6 terenuri, o casă, un apartament, 39.000 de euro și 309.000 de lei, potrivit celei mai recente declarațiii de avere.

Una dintre marile mize ale companiei de apă AquaBis este proiectul de 230 de milioane de euro pentru lucrări de canalizare în județ, potrivit Ziarului de Bistrița.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AVERTISMENTUL generalului Degeratu: Este o chestiune de timp până ce vom avea soldați ruși la Prut

2 VIDEO Femei plimbate în lesă prin centrul Timișoarei

3 Omul fără inimă. Dan Tăpălagă, articol-MORMÂNT despre Băsescu

4 Asta o fi reală?

5 GRAV! Nu vă luați după poză! Este vorba despre SABOTAJUL UDMR / PSD la adresa intereselor României!

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate