Mafia PSD! Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a CJ. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani

Mafia PSD! Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a CJ. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani

Mafia PSD! Fratele baronului PSD de Bistrița, numit director la compania de apă a CJ. Macarie Moldovan a fost manevrant de vagoane CFR și a terminat facultatea la 38 de ani.

Macarie Moldovan, fratele baronului PSD de Bistrița, Radu Moldovan, este noul director general adjunct al companiei locale de apă, AquaBis SA, potrivit site-ului companiei. AquaBis SA este controlată de Consiliul Județean (87% din acțiuni), condus chiar de Radu Moldovan. Macarie Moldovan a ajuns în funcție în urma unei proceduri netransparente, numele său fiind ascuns în documentația de concurs pe motiv de protejare a identității (GDPR), potrivit Bistrita Express.

Macarie Moldovan (47 de ani) a fost, potrivit propriului CV, manevrant de vagoane și impiegat de mișcare la CFR. Ulterior, a terminat facultatea de Ingineria Transporturilor la Timișoara, iar de când fratele său a devenit unul dintre baronii influenți din PSD a început să strângă funcții de conducere în companii naționale.

Astfel, în 2012 a devenit consilier al directorului general al CFR, a urmat poziția de director general adjunct tehnic la CFR și director general al CFR SA în 2015.

El a intrat apoi în Consiliile de Administrație de la Metrorex și de la Electrificare CFR, potrivit declarațiilor de avere și de interese.

Macarie Moldovan deține 6 terenuri, o casă, un apartament, 39.000 de euro și 309.000 de lei, potrivit celei mai recente declarațiii de avere.

Una dintre marile mize ale companiei de apă AquaBis este proiectul de 230 de milioane de euro pentru lucrări de canalizare în județ, potrivit Ziarului de Bistrița.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei