Mafia PSD/PNL de la Iași/S-au confiscat deja telefoane mobile de la complici/Costel Alexe, vizat de un nou dosar al DNA

Mafia PSD/PNL de la Iași/S-au confiscat deja telefoane mobile de la complici/Costel Alexe, vizat de un nou dosar al DNA

Un scandalos schimb de teren, în care una dintre părţi era Primăria, şi un vot controversat în Consiliul Local cu sprijinul decisiv al aleşilor PNL apropiaţi de Costel Alexe s-au transformat într-un dosar penal al DNA ce va exploda în următoarele zile la Iaşi.

 Procurorii au mers până acolo încât au ridicat în preajma Crăciunului telefoanele mobile ale celor vizaţi. Pe scurt, Primăria oferea în 2019 un teren de peste 200.000 de euro în zona Cicoarei-Miroslava, ce se preta perfect la dezvoltări imobiliare, contra unuia mult mai mic, situat lângă cimitir, deloc indicat construcţiei de locuinţe. Miza era atât de mare încât, aşa cum „Ziarul de Iaşi“ a mai scris anul trecut, schimbul a fost aprobat în CL după alte trei respingeri anterioare. Secretul avea să fie aflat după intrarea în PNL a lui Mihai Chirica: în spatele firmei ce dădea o astfel de lovitură se află doi apropiaţi ai lui Costel Alexe, alături de Bogdan Niţă, fiul primarului liberal al Miroslavei. Pe noul teren oferit pe tavă de Primărie aceştia vor să construiască blocuri-turn, de peste 12 etaje.

Continuarea, în  Ziarul de Iași .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…