MAI: Defecțiunea tehnică apărută la Direcția Permise, remediată; de vineri, program normal

MAI: Defecțiunea tehnică apărută la Direcția Permise, remediată; de vineri, program normal

Defecțiunea apărută în cursul serii de miercuri la nivelul unui server central al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată, informează MAI, precizând că începând de vineri se lucrează în regim normal.

''Personalul de intervenție a lucrat peste 20 de ore pentru rezolvarea situației, iar echipamentele solicitate au fost înlocuite în cursul acestei după-amieze și testate. Conducerea ministerului a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la nivelul întregii țări să desfășoare activități în program normal de lucru în ziua de sâmbătă, 28 octombrie. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că s-au depus toate eforturile pentru remedierea situației în timpul cel mai scurt posibil'', se arată într-un comunicat al MAI.

Anterior, Prefectura Capitalei a precizat că persoanele care s-au programat online pentru joi, când sistemul nu a funcționat, se pot prezenta sâmbătă la ghișeele Serviciului, care vor fi deschise în intervalul orar 7,00 — 21,00.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...