„Mai penibili decât jocul naționalei au fost doar comentatorii Antenei 1”

„Mai penibili decât jocul naționalei au fost doar comentatorii Antenei 1”

Partida Kosovo - România, scor 0-0, a fost transmisă în direct pe Antena 1. Meciul a fost comentat de Felix Drăghici și de Andrei Rădulescu.

Cei doi au vorbit despre unitate în jurul echipei naționale, inimile care bat alături de România, spiritul de sacrificiu, iar Felix Drăghici a presărat comentariul cu nenumărate precizări legate de emisiunile Te cunosc de undeva și Chefi la cuțite.

Originar din Râmnicu Vâlcea, Felix Constantin Drăghici a început să lucreze în televiziune încă din anii studenției, când a pus bazele știrilor sportive de la PRO TV împreună cu Costi Mocanu.

Cei doi au condus destinele postului din Pache Protopopescu peste 20 de ani, până când au fost înlăturați de Aleksandras Cesnavicius, noul boss de la PRO TV.

Drăghici a plecat la Aleph News, postul deținut de Adrian Sârbu, însă nu a stat prea mult acolo și a ajuns la Antena 1, unde pe lângă coordonarea știrilor sportive, are și un cuvânt greu de spus la "Observator", buletinul de știri al postului.

Reacții după partida Kosovo - România

Alin Buzărin, jurnalist:

Comentatorii, indigerabili de patrioți, iar sentimentele bănuiesc că izvorăsc din contractul FRF -Antenă. Care probabil că e un parteneriat, nu o sinecură. Sau poate că nu e...

Mihai Mateaș, jurnalist

„Un egal cât o victorie pentru România lui Iordănescu”, a zis Felix Drăghici, înainte să ne reamintească a o mia oară că urmează zilele următoare „finala Te cunosc de undeva și finala Chefi la Cuțite. Rămâneți cu noi!”. Da, sigur...

Gusti Roman, jurnalist

Mai penibili decât jocul României au fost comentatorii Antenei 1, Felix Draghici și Andrei Radulescu … Pe lângă meci total … ?

Daniel Nazare, jurnalist

Doar gazonul a fost mai prost decât comentariul. Groaznic, măi băieți! Am avut senzația că la microfon este Răzvan Burleanu cu Marcel Ciolacu


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?