Malcom Edjouma, înțepături pentru Gigi Becali: „Dacă nu marchez, sunt schimbat la pauză!”

Malcom Edjouma, înțepături pentru Gigi Becali: „Dacă nu marchez, sunt schimbat la pauză!”

Malcom Edjouma, mijlocașul FCSB care s-a abonat la goluri în ultimele partide ale vicecampioanei, s-a arătat dezamăgit de atitudinea patronului Gigi Becali, care a dispus în mai multe rânduri să fie înlocuit după doar 45 de minute de joc.

Gigi Becali își irită jucătorii cu deciziile sale. Foto Sportpictures

FCSB și CS Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 1-1, meciul din prima etapă a play-off-ului. Singurul gol al roș-albaștrilor a fost reușit de francez, care a înscris cu capul după o centrare a lui Radunovic.

A fost un meci dificil. Prima repriză a fost a lor, dar am avut o reacție bună partea a doua și am revenit. Când vin din linia a doua mă folosesc de fizicul meu și pun presiune pe defensiva adversa, așa am ocazii de a marca.

Malcom Edjouma a adus primul punct al roș-albaștrilor în play-off. Foto Sportpictures

Malcom Edjouma a adus primul punct al roș-albaștrilor în play-off. Foto Sportpictures

Sunt foarte fericit că înscriu și de rezultatele pe care le aduc echipei. Îmi place să joc împotriva echipelor mari. Când e dificil trebuie să-ți arăți valoarea, de asta îmi place să joc în asemenea partide.

Pentru mine a fost penalty la Ivan, nu înțeleg decizia arbitrului. Nu mi-am lăsat piciorul în spate, am vrut să trec de el și m-a lovit, moment în care mi-am pierdut echilibrul.

Trebuie să dea gol ca să-l înduplece pe patron

Eu trebuie să înscriu de fiecare dată pentru a rămâne pe teren. Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea. Dacă joc 45 de minute, joc 45! Nu am ce să fac”, a declarat Malcom Edjouma.

Mijlocașul vicecampioanei României a acuzat arbitrajul la meciul de pe Arena Națională, fiind convins că ar fi trebuit dictată lovitură de la 11 metri la contactul cu Andrei Ivan, petrecut în minutul 59.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...