„Mama de 65 ani și-a găsit boyfriend de 42”

„Mama de 65 ani și-a găsit boyfriend de 42”

Românii dezbat în mediul online diverse situații pe care încearcă să le înțeleagă sau din nevoia de a primi sfaturi.

Un român este nedumerit de relația pe care mama sa, în vârstă de 65 de ani o are cu un bărbat de 42 de ani. Bărbatul este convins că la mijloc este de fapt o tentativă de înșelătorie, dar îl derutează faptul că femeia are o pensie mică, totuși, și nici apartamentul în care nu este pe numele său. Acesta a relatat cazul pe Reddit în încercarea de a-și dea seama ce urmărește noul partener al mamei, care arată ca "un infractor".

"Mama de 65 ani și-a găsit boyfriend de 42"

"Mama mea de 65 de ani și-a găsit iubit. Ea locuiește în Moldova, și un alt moldovean care stă ilegal fără cetățenie română în RO a găsit-o cred că pe rețele de socializare și "s-au îndrăgostit".

Puștiul are 42 de ani, cam de vârsta fratelui meu. Mama are nepot de 18 ani. Ce să zic de el, 0 informații online, nici pagină de Facebook nimic. Arată că un fost infractor (gen chel, tatuaj ). Și nu înțeleg ce vrea de la ea.

S-a mutat la el în RO și a stat acolo vreo 3 luni, acum vor să se mute la Chișinău, în apartamentul mamei. Vreau să precizez că apartamentul de fapt îmi aparține mie (a fost donat cu drept de abitație). Deci nu are el cum pretinde la el.


Bani mama nu are, pensie mică, deci nu prea văd care ar fi scopul financiar. Pun pariu că e o schemă, dar nu știu care încă ar fi. O controlează la tot pasul. În 3 luni n-am avut o singură conversație la telefon privată, mereu era pe aproape, și n-am putut nici discuta subiectul. Aveți ceva idei?", a întrebat acesta pe Reddit .

"Trebuie să afli dacă omul are sau nu intenții rele"

În comentarii, utilizatorii platformei i-au dat sfaturi.

"În cazul de față n-ar fi problema legată de vârstă (pentru mine n-ar fi o problemă dacă cineva ar fi mai mare decât mine cu ceva ani), dar problema stă în intențiile reale ale acelui individ, posibil rău intenționate față de mama ta. Aici trebuie să afli dacă omul are sau nu intenții rele."

"Înțeleg că nu ai reușit să vorbești cu mama ta în privat, dar cu partenerul ei ai reușit să vorbești? Înțeleg că arată a infractor, dar ai încercat să ai o discuție deschisă, obiectivă și sinceră cu el? Să vezi ce îi poate mintea, să înțelegi puțin cu ce s-a ocupat până la 42 de ani, ce caută și cum e relația cu maică-ta.

Dacă răspunsul este NU, atunci cu tot respectul dar nu ai niciun fel de obiectivitate. Ai concluzionat că "e o schemă" de la diferența de vârstă, chelie, tatuaje, absența contului de FB și pentru că maică-ta refuză să fie bătrânica maternă pe care ți-o dorești. Nu zic că nu ai motive să fii circumspectă, zic doar că trebuie să vorbești cu toată lumea implicată și apoi să tragi concluzii."

"E clar o relație anormală, deși nu imposibilă"

"Sincer de când sunt pe Tinder cu cei de 40 pe-acolo, majoritatea par mai potriviți pentru mama decât pentru mine. Majoritatea nu se țin bine, iar la 60 multe nu sunt chiar babe."

"E clar o relație anormală, deși nu imposibilă dacă faci o paralelă cu Macron de exemplu însă ai dreptate să suspectezi și un interes chiar dacă nu e așa de aparent."

"Bătrânii când ajung după 60 sunt teroare nu mai ai cu cine te înțelege sunt ca și copiii. Nu ai ce face, decât să te asiguri că nu o face de bani și să se deie singură cu capul de perete."

"Cel mai probabil, el “iubitul mamei” vrea apartamentul/ bani etc. Sau pe bune, au ei dragostea lor, cel mai bine și sigur pentru ține, ca și copil ar fi să te asiguri că “iubi” nu are și nu poate pretinde la apartamentul sau alte imobile, deja trebuie să discuți cu un avocat/notar. Și evident că ar trebui să discuți cu mama cât mai des, și să-ți ofere siguranța aia că totul este bine cu ea. Poate mama e fericită lângă el! și nu trebuie să judecăm cu glume de prost gust."

"În ceea ce privește vârsta, nu văd nicio problemă, sunt doi oameni adulți. Dacă erau inversate sexele, nu mai comenta nimeni nimic.

Problema e dacă o controlează și încearcă să o izoleze de familie, asta poate fi începutul unei relații abuzive. Ține aproape și oferă-i mereu sprijinul tău, că ea să știe că ești acolo dacă situația devine nașpa."

"Să fie dragoste și nu iubire de arginți"

"Poate doar vrea să nu fie singur și să aibă unde să locuiască. Și ea la fel."

"Vrea apartamentul sau o face de bani, nu cred că nu-și găsește pe cineva de vârsta lui."

"Peste glumele răsuflate și libidinoase după care plâng anii 90...este o situație cu semn de întrebare mai ales că sunt atâtea cazuri de genul, în care unele persoane de o anumită etate au avut probleme cu astfel de indivizi rău intenționați...Că dragostea nu are vârstă e normal, însă să fie dragoste și nu iubire de arginți. Eu aș începe după cum mai spun unii caută să începi niște jocuri de la simple întrebări, nu directe sau să treci la lovitură finală, desigur nu sunt un avocat sau jurist, însă aș căuta să obțin bunul total, măcar pus garanție pentru un credit de 5 ani, încât ăluia să îi dai niște stres, în caz că are intenții greșite, să nu fie totuși și vorba de alte chestii în care să facă din mama ta "bun de consum" tot mai cerut printre bolnavi, unii postând pe aici."

"Faptul că mama ta are pe cineva la 65 de ani, ar trebui să te bucure...O să vezi că la 65 ești încă om! Problema e cu tipul despre care nu știi nimic...Ai încercat să-l cunoști? Dacă mama ta e fericită, cu ce te deranjează vârstă celuilalt?"


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat