Mama fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului se declară nevinovată. Spune că știe cine i-a ucis copila

Mama fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului se declară nevinovată. Spune că știe cine i-a ucis copila

Mama fetei de 12 ani, găsită moartă în lada patului unui apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a ajuns în România, după ce, inițial, fusese reținută în Spania. Femeia le-a spus jurnaliștilor că este nevinovată, dar și că bănuiește cine ar fi autorul crimei.

Mama fetei ucise FOTO Arhivă

Femeia a ajuns în țară prin Vama Nădlac, unde a fost așteptată de polițiști, care au escortat-o până în București. Ea a stat de vorbă cu reporterii, susținându-și nevinovăția. Anchetatorii spanioli par să fi ajuns la aceeași concluzie.

După ce marți, ea fusese reținută, în Spania, fiind considerată suspectă în cazul morții violente a fiicei ei, Ana, în prezent, încadrarea juridică i-a fost schimbată de la suspect la martor.

„Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat mama Anei, noaptea trecută, potrivit Antena 3.

Cine ar fi autorul crimei

Ilie Marcel Șerbuc, concubinul femeii, este acum principalul suspect. Bărbatul a devenit cel mai căutat bărbat din Europa. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare Interpol, surse din anchetă spun că s-ar ascunde în Olanda.

Mama fetei crede, de asemenea, că partenerul său ar fi vinovat.

Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, a povestit ea.

După ce și-a petrecut sărbătorile Pascale alături de mamă și concubinul acesteia, pe data de 21 aprilie Ana ar fi trebuit să se întoarcă la tatăl ei. Fosta soție nu i-a mai răspuns la mesaje, lucru care l-a determinat pe bărbat să meargă la poliție.

Copila a fost dată dispărută pe 3 mai și găsită moartă fix o lună mai târziu. Fata de numai 12 ani nu a mai fost văzută de dinainte de Paște. Potrivit legiștilor, ea a murit în chinuri groaznice .

Mulți spun că maică-sa a fost cu treabă pe undeva prin blocuri și taică-său vitreg a bătut-o și a strâns-o de gât. Eu cred că maică-sa era cu tatăl ei vitreg acolo și știau ambii”, a declarat o verișoară a femeii.

Principalul suspect ar fi părăsit țara pe data de 14 aprilie cu destinația Spania și s-a întors în România pe data de 10 mai. Apoi ar fi plecat în Olanda, potrivit polițiștilor. Cei care îl cunosc l-au descris ca pe un personaj retras și ascuns. Bărbatul și-ar fi agresat propria mamă, în trecut.

Ana, copila de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost înmormântată la cimitirul Tudor Vladimirescu. La ceremonie au participat colegi, prieteni și rude.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 VIDEO Informațiile ăstea despre Simona Halep par ireale...

3 Turcii se laudă că noile avioane de luptă KAAN sunt „mai bune” decât avioanele americane F-35

4 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce făcea sex cu iubitul ei

5 Horoscop joi, 16 mai. Capricornii trebuie să facă mișcare, iar nativii unei zodii se bucură de câștiguri neașteptate