Mandat de arestare pentru şoferul care şi-a ameninţat cu moartea soţia şi a provocat intenţionat un accident

Mandat de arestare pentru şoferul care şi-a ameninţat cu moartea soţia şi a provocat intenţionat un accident

Tribunalul Bucureşti a decis luni arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Dragoş Bîrligea, şoferul care şi-a ameninţat soţia cu moartea, provocând intenţionat sâmbătă un accident rutier pe bulevardul Dacia, în urma căruia au fost avariate trei maşini.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Procurorii de la Parchetul Capitalei susţin că, sâmbătă, în jurul orei 14,40, în timp ce conducea cu mare viteză un autoturism pe bulevardul Dacia, în care se afla şi soţia sa, Dragoş Bîrligea a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a acroşat lateral un autobuz. În continuare, el şi-a ameninţat soţia cu moartea şi a intrat cu viteză, fără nicio intenţie de a frâna, în mai multe autoturisme oprite la semafor în intersecţia cu Calea Victoriei. După incident, şoferul a continuat să îşi ameninţe soţia pe care a şi lovit-o.

În urma impactului, trei autoturisme au fost avariate grav, iar cinci persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Anchetatorii au găsit în maşina şoferului substanţe suspecte, iar la audieri acesta ar fi recunoscut că se drogase. De asemenea, el nu figurează cu permis de conducere eliberat de autorităţile române, prezentându-le poliţiştilor un înscris într-o limbă străină despre care a susţinut că dovedeşte dreptul său de a conduce.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...