Manelistul Florin Salam gelos pe băiatul lui Aliuță, a crezut că a „combinat-o” pe nevastă-sa

Manelistul Florin Salam gelos pe băiatul lui Aliuță, a crezut că a „combinat-o” pe nevastă-sa

Florin Salam ar fi făcut, recent, un scandal uriaș, la un hotel din Poiana Brașov, în timpul căruia ar fi distrus unele obiecte de mobilier. Accesul de furie ar fi avut loc pe fondul geloziei, după ce artistul l-a suspectat pe fiul unui fost mare fotbalist că ar râvni la frumoasa Roxana Dobre, dezvăluie spynews.ro .

  • Salam ar fi spart, de furie, obiecte de mobilier
  • Manelistul a mers la munte alături de soția lui și de fiul lui Marian Aliuță
  • Puștiul s-a întors, la București, cu trenul

Înainte să fie adus la sediul Secției 24 pentru a fi audiat, în calitate de martor, după ce ar fi frecventat mai multe femei exploatate sexual de un clan periculos din București, Florin Salam ar fi avut o ieșire nervoasă violentă, la un hotel din Poiana Brașov, pe fondul geloziei. Surse din anturajul artistului au dezvăluit, pentru Spynews, că Salam ar fi mers la munte împreună cu soția, dar și cu Laurențiu Aliuță, fiul fostului mare fotbalist, Marian Aliuță.


Laurențiu Aliuță a plecat cu trenul

Potrivit unor surse din anturajul artistului, la un moment dat, Salam ar fi avut un acces de furie și ar fi început să distrugă unele piese de mobilier. Artistul l-ar fi întrebat pe fiul lui Aliuță dacă ar râvni la soția lui, însă puștiul ar fi negat vehement. În urma scandalului, Laurențiu Aliuță ar fi părăsit hotelul și ar fi revenit, la București, cu trenul. Cu toate că tatăl lui a fost un fotbalist de top, Laurențiu nu a urmat o viață de sportiv, ci a optat pentru o carieră muzicală.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /