Manevră șocantă a noului avionul prezidențial al Argentinei. Cascadorii pe timp de ploaie VIDEO

Manevră șocantă a noului avionul prezidențial al Argentinei. Cascadorii pe timp de ploaie VIDEO

Aeronava Boeing 757-200 a intrat zilele acestea în dotarea administrației prezidențiale din Argentina. Ea a fost surprinsă zilele trecute cu o trecere la joasă înălțime („low-pass”), cu trenul de aterizare retractat.

Călătorii prezenți pe aeroportul din Buenos Aires pe 25 mai au asistat la o cascadorie efectuată cu un Boeing 757-200 - noul avion prezidențial al Argentinei. Aeronava a efectuat o trecere la joasă înălțime („low-pass”), cu trenul de aterizare retractat, scrie thedrive.com .

Manevra a fost efectuată de piloții care au zburat cu "ARG 01", un VVIP configurat 757-200, care va fi folosit pentru a-l transporta pe președintele Argentinei, Alberto Fernández.

Înregistrarea video a aeronavei care efectua cascadoria a fost surprinsă de călătorii Aeroportului Internațional Jorge Newbery din capitala Argentinei, Buenos Aires.

Forțele Aeriene argentiniene au ajuns cu acest avion la aeroport în jurul orei locale 5:25, pe 25 mai, după ce au părăsit Aeroportul Internațional Miami, executând zborul de livrare al aeronavei.

După cum se observă în mai multe filme postate pe rețelele sociale, aeronava a coborât foarte jos peste pista 13, executând o abordare ratată, înainte de a face un viraj stânga foarte abrupt. Apoi s-a învârtit înapoi deasupra Río de la Plata înainte de a ateriza în cele din urmă.

În timp ce mulți dintre spectatorii de pe aeroport au fost în mod clar impresionați să vadă piloții efectuând manevra, alții au contestat rațiune din spatele ei. Un pilot al unei companii aeriene s-a întrebat de ce „performanța” a fost necesară?

Aeronava prezidențială a Argentinei - captură Twitter

Mai mult, condițiile meteorologice din acel moment nu erau favorabile pentru astfel de manevre.

Livrarea „ARG 01” (denumirea oficială a aeronavei prezidențiale din Argentina ) se produce relativ repede după ce a fost achiziționată de această țară pentru a fi utilizată ca aeronavă de transport prezidențială.

Pe 13 aprilie, compania C&L Aerospace a anunțat că a finalizat vânzarea aeronavei către secretarul general al Președinției Argentinei. Aeronava este configurată pentru 39 de pasageri și este echipată cu un apartament principal și alte două dormitoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

4 Așa o fi?

5 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...