MApN: Doi dintre militarii decedați în accidentul din Argeș au avut misiuni în Afganistan

MApN: Doi dintre militarii decedați în accidentul din Argeș au avut misiuni în Afganistan

Doi dintre cei trei militari decedați în accidentul din județul Argeș au avut misiuni în teatrul de operații din Afganistan, potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Apărării Naționale.

* LIVE UPDATE Ministrul Apărării: Doi militari cu leziuni mai grave, transferați cu elicopterul la Spitalul Militar din București / Bodog: trei militari au murit

Cei trei militari sunt plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader.

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

Conform MApN, vineri dimineață au fost organizate în unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a militarilor decedați în tragicul accident.

"Conducerea Ministerului Apărării Naționale este alături de familiile îndoliate și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanțe", se precizează în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…