MApN: Doi dintre militarii decedați în accidentul din Argeș au avut misiuni în Afganistan

MApN: Doi dintre militarii decedați în accidentul din Argeș au avut misiuni în Afganistan

Doi dintre cei trei militari decedați în accidentul din județul Argeș au avut misiuni în teatrul de operații din Afganistan, potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Apărării Naționale.

* LIVE UPDATE Ministrul Apărării: Doi militari cu leziuni mai grave, transferați cu elicopterul la Spitalul Militar din București / Bodog: trei militari au murit

Cei trei militari sunt plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader.

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

Conform MApN, vineri dimineață au fost organizate în unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a militarilor decedați în tragicul accident.

"Conducerea Ministerului Apărării Naționale este alături de familiile îndoliate și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanțe", se precizează în comunicat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?