Maramureş: Persoană căzută de pe un snowmobil, accidentată de un altul, în Munţii Gutâi

Maramureş: Persoană căzută de pe un snowmobil, accidentată de un altul, în Munţii Gutâi

O persoană care se afla marţi seară pe un snowmobil a căzut şi a fost accidentată de un alt snowmobil în timpul unei deplasări prin pădurea din Munţii Gutâi, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Maramureş Salvamont, Dan Benga.

Potrivit acestuia, accidentul s-a produs în pădurea din vecinătatea oraşului Cavnic (Munţii Gutâi), pe drumul prin pădurea din spatele pârtiei Icoana.

"Persoana aflată pe unul din snowmobile a căzut, fiind lovită din spate de un alt snowmobil. La locul accidentului au ajuns echipajul SMURD Cavnic şi echipajul Salvamont. Accidentatului i-a fost acordat primul ajutor, aplicându-i-se gulerul cervical şi fiind preluat cu salteaua vacumatică. În acest moment, bărbatul, de 30 ani, accidentat e transportat la unitatea medicală pentru investigaţii complexe", a spus Dan Benga.

Conform aceleiaşi surse, la momentul accidentului, pârtia Icoana şi zonele limitrofe erau închise celor care practică sporturile de iarnă (schi, snowboard). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…