Maramureş: Tânăr decedat după ce a lovit cu maşina un stâlp electric pe DN 18

Maramureş: Tânăr decedat după ce a lovit cu maşina un stâlp electric pe DN 18

Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp electric de pe marginea DN 18, în localitatea Berbeşti, firele de curent cazând peste automobil, a informat, miercuri seara, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

"Firele de curent au căzut pe maşină, iar pompierii au trebuit să aştepte intervenţia Electrica pentru decuplarea curentului. (...) Persoana a fost extrasă de către pompieri, dar din păcate este decedată", a spus Oana Alexa Gonczi.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Maramureş, tânărul, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul maşinii pe carosabilul umed, a lovit o altă maşină şi apoi a ricoşat într-un stâlp electric de pe marginea drumului, în apropierea unui magazin sătesc.

La locul intervenţiei s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri - Sighetu Marmaţiei al ISU Maramureş. Pe toată durata intervenţiei, traficul rutier pe DN 18 a fost blocat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante