Marea bătaie de joc la adresa Diasporei! Multe secții anunță terminarea buletinelor de vot, iar afară cresc cozile de mii de persoane

Marea bătaie de joc la adresa Diasporei! Multe secții anunță terminarea buletinelor de vot, iar afară cresc cozile de mii de persoane

Marea bătaie de joc la adresa Diasporei! Multe secții anunță terminarea buletinelor de vot, iar afară cresc cozile de mii de persoane.

Crește nervozitatea la cozile din străinătate, unde cetățenii români așteaptă de ore bune să voteze. La ambasada României din Belgia, pe rue Gabrielle, oamenii scandează m…e PSD, a fost blocată strada, se fluieră iar în zonă au fost mobilizate forțe de poliție, transmite un martor ocular pentru G4Media.ro.

În Spania, la Roquetas de Mar, Almeria, se așteaptă 4 ore, căci coada este pe două străzi. Au sosit polițiștii de la Guardia Civil cu dube, după ce au primit informația că românii sunt împiedicați să voteze și ar vrea să forțeze intrarea în secția de vot.

Potrivit informațiilor obținute de G4Media.ro, oamenii sunt nervoși și din cauză că unele secții de votare au rămas fără buletine de vot și se tem că nu vor mai putea vota.

În unele locuri (Belfast) s-au înregistrat mici incidente pentru că oamenii nu mai au răbdare și înțeleg că nu vor apuca toți să voteze.

16:40 - In Bruxelles, la sectia de la Ambasada Romaniei, s-au terminat buletinele de vot, potrivit unui cititor Ziare.com. Inca sunt mii de oameni la coada.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …