Marea Britanie: Femeie salvată de pompieri dintr-un copac după ce a încercat să-şi recupereze papagalul

Marea Britanie: Femeie salvată de pompieri dintr-un copac după ce a încercat să-şi recupereze papagalul

O britanică rămasă blocată într-un copac, la aproape 6 metri înălţime, în timp ce încerca să-şi recupereze un papagal care scăpase, a fost salvată de pompierii din Wiltshire, Anglia, informează luni DPA/PA Media.

Departamentul de pompieri din Dorset şi Wiltshire a anunţat că echipajele au utilizat o scară de 12 metri pentru a o salva pe femeie, sâmbătă dimineaţă.

"Sigur că înţelegem ataşamentul emoţional faţă de animalele de companie din orice specie, însă vă rugăm să luaţi acest incident drept o reamintire a pericolului reprezentat de încercarea de a efectua o salvare fără asistenţă de specialitate", a transmis departamentul de pompieri.

O persoană care a asistat la eveniment a apelat serviciile de urgenţă, iar în ajutorul femeii au fost trimise echipaje din Trowbridge, Chippenham, Warminster şi Devizes.

"Odată sosit la faţa locului, echipajul din Trowbridge a confirmat că era necesară o singură autospecială de pompieri astfel încât să poată fi utilizată o scară de 12 metri", a indicat departamentul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”