Marele fâs/„Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

Marele fâs/„Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

Celebra avocată din SUA, Tina Glandian, i-a vizitat pe frații Tate în toiul nopții. Aceasta a făcut tot posibilul să îi scoată pe cei doi milionari din arest.

Tina Glandian, avocata vedetelor de la Hollywood, caută soluții pentru scoaterea din arest a fraților Tate. Femeia este cunoscută pentru că a apărat în instanțele din SUA vedete precum Mike Tyson sau Chris Brown. Acum, ea a fost angajată de frații Tate pentru a-i scoate din arest.

Cu toate acestea, magistrații din România nu au fost impresionați de gestul fraților Tate. Tribunalul București a prelungit, recent, măsura arestului preventiv pentru milionari și complicele acestora. Fiindcă au atacat în instanță măsura, Curtea de Apel a dat recent verdictul. Judecătorii nu s-au lăsat intimidați de celebra avocată, motiv pentru care au menținut arestarea preventivă.

Tina Glandian: Sistemul a eșuat!

Tina Glandian a ținut o conferință de presă în care a acuzat că sistemul de justiție de la noi din țară a eșuat. De asemenea, ea susține că au fost încălcate drepturile internaționale ale omului.

„Firma mea s-a alăturat echipei române pentru că vrem să ne asigurăm că drepturile cetățenilor noștri sunt respectate cât ei se află pe teritoriul altei țări. Nu este un secret că frații Tate sunt persoane publice controversate, dar asta nu e despre imaginea lor publică și despre faptul că ești sau nu de acord cu ei. Aici este vorba despre încălcarea drepturilor internaționale ale omului și de procedurile legale aplicate, iar până acum sistemul a eșuat”, a declarat Tina Glandian.

Frații Tate, vizitați în toiul nopții de avocata vedetelor de la Hollywood. Milionarii ar putea scăpa de închisoare

Frații Tate rămân în arest preventiv

Joi dimineață, frații Tate au fost aduși la sediul DIICOT pentru continuarea anchetei. În momentul în care a coborât din dubă, Tristan Tate i-a dat un bilet unuia dintre jurnaliștii ajunși la fața locului. Milionarul a scris pe o foaie A4 că probele procurorilor sunt pentru filmulețele pe care le făceau pe Tik Tok două prietene ale acestora, în 2021.

„De aceea suntem în închisoare. Întrebați DIICOT pentru probe. Întrebați judecătorii ce influență au. Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan Tate pe biletul dat unui jurnalist.

Milionarii continuă să susțină că sunt nevinovați și că totul este un complot împotriva lor. De aceea, ei acuză procurorii DIICOT că nu au probe împotriva lor.

Andrew și Tristan Tate, dar și două complice ale acestora, printre care o fostă polițistă, se află după gratii de la finalul anului 2022. Aceștia sunt acuzați de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa