Marele mister al anchetei/A fost făcut public portretul-robot al fetiței ucise și incendiate la Arad

Marele mister al anchetei/A fost făcut public portretul-robot al fetiței ucise și incendiate la Arad

Anchetatorii de la Arad intenționează să apeleze la populație pentru identificarea fetiței găsite moarte și fără picioare lângă cimitirul din cartierul arădean Bujac.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declart pentru adevarul.ro că fetița găsită moartă în cartierul Bujac nu a fost încă identificată, urmând ca o fotografie a acesteia să fie dată publicității pentru a cere sprijinul populației în identificare.

Potrivit sursei citate, Ruxandra Tarcea a mai spus că între timp, procurorul de caz a extins cercetările, pentru violență în familie sub forma omorului. Extinderea cercetărilor s-a făcut pentru că, deși familia fetiței nu a fost identificată, cercetările se fac pornind de la faptul că dispariția victimei nu a fost raportată autorităților.

Procurorul Ruxandra Tarcea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a declarat pentru News.ro că procurorii au stabilit că trupul copilului găsit la marginea cimitirului din localitatea Bujac, judeţul Arad, aparţine unei fete de 5-6 ani.

fetita omorata arad

Portretul-robot al fetiței ucise și incendiate la Arad FOTO Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad

Procurorul de caz stabilit că acel cadavru găsit lângă cimitir aparţine unei persoane minore de 5-6 ani. A fost lovită cu un corp contondent în zona craniană, iar incendierea a fost făcută în zona picioarelor. Se lucrează la identificarea cadavrului, mai ales că nu a fost reclamată nicio dispariţie în zonă, în ultima perioadă”, a declarat Ruxandra Tarcea.

Ruxandra Tarcea a declarat că ipoteza potrivit căreia victima ar fi copilul unor imigranți este exclusă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?