Marfă pentru DNA! Ce-am anunțat sâmbăta trecută se întâmplă! Măcel în PSD Olt! Stănescu l-a ras pe Ciocan din fruntea PSD Caracal!

Marfă pentru DNA! Ce-am anunțat sâmbăta trecută se întâmplă! Măcel în PSD Olt! Stănescu l-a ras pe Ciocan din fruntea PSD Caracal!

Marfă pentru DNA! Ce-am anunțat sâmbăta trecută se întâmplă! Măcel în PSD Olt! Stănescu l-a ras pe Ciocan din fruntea PSD Caracal! Deputatul Dan Ciocan a fost înlăturat azi de la conducerea filialei PSD din Caracal!

Comunicatul PSD:

„Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat – Organizația Olt, în cadrul ședinței de astăzi, 19 Octombrie 2019, a hotărât:

Propunerea dizolvării conducerii Organizației Locale Caracal a PSD;
Desemnarea domnului Doldurea Ion Marian în calitate de Președinte Interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activității, până la data organizării de noi alegeri.
Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului.

Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.

Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă.

Demiterea lui Dan Ciocan reprezintă represaliile lui Paul Stănescu, după ce, în timpul verii, Ciocan, împreună cu Darius Vâlcov ar fi încercat să-l îndepărteze pe senator de la conducerea organizației județene Olt.

Dan Ciocan a fost președintele PSD Caracal în ultimii 12 ani și se află la al doilea mandat de deputat. Împreună cu fratele său, Cornel, Ciocan este unul dintre liderii unui clan politic care, împreună cu familia Stănescu, exercită controlul asupra județului Olt.

Frații Ciocan sunt fondatorii firmei Dancor, un adevărat Tel Drum al județului Olt, abonată la zeci de contracte din bani publici. Clanurile Stănescu și Ciocan au făcut afaceri ani buni, iar răsplata a venit pentru Dan Ciocan sub forma alegerii în Parlament (2012 și 2016, deputat).

Dan Ciocan a fost milițian în epoca Ceaușescu, și-a luat bacalaureatul la 50 de ani și licența în agronomie la Universitatea din Craiova la 56 de ani (CV-ul oficial). Potrivit unei investigații Jurnalul, frații Ciocan au câștigat din contracte cu statul peste 77 de milioane de euro.

Fratele lui Dan Ciocan, Cornel, a fost mai ghinionist: în 2015 a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală într-un dosar DNA în care prejudiciul adus bugetului de stat a fost stabilit la 6,5 milioane de lei.

Finul fraților Dan și Cornel Ciocan este Remus Rădoi, zis Codiță, șef al clanului bodyguarzilor din Caracal, unul dintre  clanurile interlope din  oraș.

Rădoi a devenit cunoscut în urma scandalurilor cu clanul Vacă și cu clanul Cimino din Craiova. În aprilie acest an, bodyguarzii lui s-au încăierat cu oamenii fiului lui Fănel Trandafir, zis Cimino. Trei oameni au fost răniți si două autoturisme de lux au fost avariate.

Rădoi este patronul discotecii Imperium din Caracal și controlează firmele de pază Safety Security și Spartan Pază și Protecție. În trecut, a deținut și firma de pază SPP Omniprotect.

În urma scandalurilor cu Vacă, Rădoi a fost condamnat la închisoare cu suspendare și i s-a interzis dreptul de a deține firme de pază. Prin urmare, el controlează companiile prin interpuși, precum soacra sa. Pe Facebook se prezintă însă manager Safety Security.

Comisarul.ro, sâmbătă 12 octombrie:  Info. Se declanșează tăvălugul DNA la PSD! Au început să se dea în gât! Cică e festival la Olt și urmează Teleormanul!
   
 La Olt, războiul s-a declanșat imediat după europarlamentarele din 26 mai. Și a fost generat de chemarea în secret de către Viorica Dăncilă, la sediul guvernului, a fraților Ciocan. Cu care a discutat preluarea frâielor organizației PSD de la Olt, pe motiv că Paul Stănescu n-a tras cu partidul la alegeri. La Dăncilă au ajuns fotografii cu Paul Stănescu chefuind chiar în ziua alegerilor.

Cum afacerile fraților Ciocan și ale clanului Stănescu sunt legate aproape ombilical, scandalul a căpătat rapid accente dramatice. Mai ales după ce Paul Stănescu a aflat că Ciocanii au căutat să-l atragă de partea lor pe fostul cuscru al lui Stănescu, pe numele căruia ar figura acum mai multe afaceri ale fostului ginere. Știți, cel încornorat de vărul său primar, băiatul lui Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu.

Cam de o lună a intrat în acest război și Darius Vâlcov, care i-a propus Vioricăi Dăncilă o soluție de compromis, pentru a nu risca, ca tocmai în buza campaniei electorale, una dintre dintre tabere să părăsească partidul. Așa a intrat în scenă Mihai Fifor. Pe care Dăncilă ar fi urmat să-l pună președinte interimar la Olt după ce dizolva actualul BPJ. Vâlcov chiar a chemat mai mulți primari influenți din Olt la el la birou, în sediul din Ion Ionescu de la Brad, pentru a semna contractele pe FDI, acum o săptămână și ceva. Văzându-se atacat din toate  părțile, Stănescu a organizat un simulacru de realegere a sa în fruntea PSD Olt chiar în ziua în care ar fi avut informații că Dăncilă vrea să dizolve BPJ-ul. Știți, comunicatul ăla în care se spunea că a fost votat de 153 de oameni din ... 152 prezenți!

Dări în gât la DNA prin interpuși

Din informațiile noastre, atât Ciocanii, cât și Stănescu, și-au făcut plângeri la DNA. Prin interpuși. Dar cu date și copii după documente. Însă nu pe afacerile comune. Pe terți. Ciocanii sunt dați în gât, conform surselor noastre, cu o adevărată bombă. Care duce la rectorul Universității Politehnice București, Mihnea Costoiu, dar și la protectoarea acestuia, și chiar intimă un timp spun gurile rele, Ecaterina Andronescu. Practic, spun documentele, firmele fraților Ciocan au avut exclusivitate în ultimii ani pe tot ce a însemnat rebilitări sau reparații la căminele studențești ale Politehnicii.

Urmează Teleormanul

Cică același tipar ca la Olt ar fi și la Teleorman. Între oamenii Vioricăi Dăncilă și cei ai lui Dragnea și Carmen Dan. Dăncilă, prin intermediul soțului, ar fi primit mai multe mape cu documente despre afacerile familiei Dragnea, provenite de la oameni de afaceri aduși în pragul falimentului de băiatul lui Dragnea. Dăncilă le-ar fi transmis că ea nu-i poate ajuta, dar, dacă nu le este frică, să se ducă la DNA. Despre acest lucru a aflat Carmen Dan, care, într-o întâlnire de dată recentă, a făcut-o cu ou și cu oțet, numind-o între altele, „trădătoare nenorocită”. N-au fost întâmplătoare informațiile date pe surse presei că fosta „vecină” de apartament a lui Dragnea urma să voteze moțiunea de cenzură...

Oameni buni, PSD se va prăbuși urât de tot. Să nu credeți în poveștile că vor reveni. Căcat. Ei încă nu s-au trezit din drogul Puterii. O să vedeți... Mai ales după ce le dispare din schemă Secția Specială, cea mai stalinistă instituție care a funcționat în România. Puțini români au realizat asta...


Citește și:

populare
astăzi

1 HARTĂ Ploi și vijelii în jumătate de țară, urmează două zile cu cod galben

2 „M-a violat în iulie 2015. Aveam 20 de ani. Viața mea nu a mai fost niciodată la fel” / Fosta jurnalistă Adina Florea îl acuză pe ziaristul Răzvan Băltă…

3 VIDEO Umbrărescu a scos „bestiile" din parcare pe șantierele Autostrăzii Moldovei

4 Hm, americanii...

5 A fost mâna Rusiei? / Misterul scufundării Mohammad Z și canalul Bîstroe