Marica - Sunt naţionalist şi îmi schimb părerea despre naturalizare doar dacă străinul în cauză ar fi Messi

Marica - Sunt naţionalist şi îmi schimb părerea despre naturalizare doar dacă străinul în cauză ar fi Messi

Fostul fotbalist Ciprian Marica, în prezent proprietar al clubului Farul Constanţa, susţine că nu îşi doreşte străini la prima reprezentativă a României pentru că este "naţionalist", el precizând că îşi va schimba părerea despre naturalizarea jucătorilor doar dacă străinul în cauză este Lionel Messi.

"Îmi susţin şi aici afirmaţia, eu sunt mai naţionalist, îmi doresc români pentru România. Altfel de ce mai chinuim echipele de club cu reguli neprofesioniste cu U21 şi cu juniori în teren, dacă noi ne gândim să naturalizăm jucători străini de 28-30 de ani? Repet, este părerea mea şi mi-o menţin. Poate fi schimbată doar dacă străinul în cauză ar fi Messi. Înţelegeţi voi la ce mă refer, la un jucător care sa facă diferenţa meci de meci, nu la plombe într-un joc sau altul. Eu am încredere în fotbalistul român. Şi în echipa naţională! Să le ţinem pumnii! Hai România!", a scris fostul internaţional român, vineri, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

El a subliniat că nu îi displace Mario Camora, jucător portughez care a dobândit recent cetăţenia română şi care ar putea fi convocat la următoarele acţiuni ale echipei naţionale de selecţionerul Mirel Rădoi.

"Am tot fost întrebat în ultimele zile de ce nu îl vreau eu pe Camora la echipa naţională. Hai să lămurim asta aici, o dată pentru totdeauna. Nu-mi displace Camora, doar faptul că e căpitanul echipei lui Dan Petrescu ar fi de ajuns să-i demonstreze valoarea. Eu am fost întrebat ce părere am despre naturalizarea unor străini pentru echipa naţională, nu punctual despre Camora. Aşa că răspunsul meu nu a fost despre Camora în mod special", a menţionat Marica.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că este posibil să îl convoace la următoarele acţiuni ale primei reprezentative pe Mario Camora (33 de ani), fotbalist de origine portugheză care a dobândit miercuri oficial cetăţenia română.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

3 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

4 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

5 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...