Marinarii din Constanța își testează soțiile cu poligraful pentru a verifica dacă le-au fost fidele

Marinarii din Constanța își testează soțiile cu poligraful pentru a verifica dacă le-au fost fidele

Navigatorii din Constanța obișnuiesc să-și testeze soțiile cu poligraful la întoarcerea în țară pentru a verifica dacă le-au fost fidele.

Meseria de navigatori presupune plecări pe mare pentru perioade lungi de timp, iar marinarii din Constanța obișnuiesc să-și testeze soțiile cu poligraful când se întorc acasă din voiaj, pentru a vedea dacă le-au fost fidele, scrie Replica de Constanța. De sărbători se înregistrează o explozie de cereri în acest sens pentru că mulți vin de Crăciun acasă

„În ceea ce privește meseria de navigator, am avut multe solicitări din partea bărbaților întorși acasă după o perioadă lungă în care au fost plecați. Solicitările din preajma sărbătorilor au explodat anul acesta. Bărbații m-au contactat pentru a vedea dacă soțiile le-au fost fidele, abordând calea testului poligraf”, a declarat psihologul Liviu Chesnoiu.

Ce spun soțiile navigatorilor

Soțiile navigatorilor par să-i înțeleagă pe bărbați, dar nu sunt de acord cu aceste testări. Una dintre acestea susține că dacă nu mai există încredere din partea ambilor soți, relația nu își mai are rostul. Totodată, aceasta a mărturisit că este destul de dificil să accepte faptul că soțul ei trebuie să plece adesea pentru mult timp. "Sunt momente unice care se pierd.", susține aceasta.

„În primul rând eu ca și soție de navigator mă simt rău de fiecare dată când el pleacă, chiar dacă pleacă de 6 ani... nu există obișnuință. Suntem conștienți că timpul este cel mai prețios, este singurul care nu se mai întoarce. Sunt momente unice care se pierd, dubii între noi nu există în ceea ce privește infidelitatea, însă îți dai seama că există o mică îndoială din partea lui, fiind acolo departe de casă, neștiind ceea ce fac eu zilnic, însă dacă nu există încredere din partea amândurora, nu-și mai are rost acea relație, iar eu ca și soție de navigator pot spune și chiar sfătui doamnele și domnișoarele dar și domni, să nu-și mai pună la îndoială încrederea, cine vrea să înșele, înșală și cu tine în pat ori de mână.” a spus o soție de navigator.

Psihologul Radu Leca a vorbit pentru DC NEWS despre principalele cauze care duc la divorț, menționând că în topul cauzelor de divorț, pe primul loc se află "schimbarea în interiorul cuplului din punct de vedere sexual, dorința unui membru sau al celuilalt membru pentru o afinitate sexuală de o anumită tipologie". Citește articolul AICI.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!