Marius Cătălin Vartic, numit șef al Departamentului pentru lupta antifraudă printr-o decizie a premierului Cioloș

Marius Cătălin Vartic, numit șef al Departamentului pentru lupta antifraudă printr-o decizie a premierului Cioloș

Marius Cătălin Vartic a fost numit șef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF, pentru o perioadă de 5 ani, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș, care a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Numirea lui Marius Cătălin Vartic la conducerea DLAF a fost făcută avându-se în vedere o hotărâre din 14 iulie a Consiliului Superior al Magistraturii — Secția pentru procurori. El a fost numit în această funcție începând de luni.

Pe 6 iulie Guvernul a aprobat două hotărâri prin care atât Cancelaria Prim-ministrului, cât și Secretariatul General al Guvernului s-au reorganizat. Departamentul pentru lupta antifraudă — DLAF este o structură cu personalitate juridică, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea prim-ministrului.

Pe de altă parte, printr-o altă decizie a prim-ministrului Cioloș publicată luni în Monitorul Oficial, Oana Bogdan a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii. Oana Bogdan a fost numită în această funcție având în vedere o adresă a Ministerului Culturii din 27 iunie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”