Marius Șumudică se autopropune la Rapid, deși conducerea îl vrea pe Bergodi. „Sunt nebun, cred că eu voi fi alesul!"

Marius Șumudică se autopropune la Rapid, deși conducerea îl vrea pe Bergodi. „Sunt nebun, cred că eu voi fi alesul!"

Rapid e în haos, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul în noul sezon. Adrian Mutu a plecat la Neftchi Baku, din cauza unor disensiuni cu conducerea, oficialii din Giulești negociază și l-au convins în mare proporție pe Cristiano Bergodi, suporterii nu vor să audă de această variantă, iar Marius Șumudică se autopropune pe banca tehnică a vișiniilor.

Marius Șumudică e susținut de suporteri pentru preluarea Rapidului. Foto Sportpictures

Șumi este varianta preferată de fanii Rapidului, după ce clubul din Giulești a rămas fără antrenor. De partea cealaltă, cei din conducere l-ar prefera pe Cristiano Bergodi, considerat în acest moment favorit să preia postul eliberat de Adrian Mutu.

Invitat în studioul Digi Sport, Marius Șumudică s-a arătat dezamăgit de presupusa alegere a șefilor din Giulești și speră că va câștiga cursa pentru postul de antrenor al Rapidului. "Spun sincer că m-am gândit să nu vin la emisiune. Jur că nu știu ce să spun! Aseară, când am văzut că fostul lider al galeriei, 'Corsicanu' (n.r. Gigi Răducan), a intrat în direct și a spus că domnul Șucu a bătut palma cu Bergodi, eu până atunci nu dormisem trei nopți, dar aseară n-am pus geană pe geană.

Visează să ajungă în Giulești

Nu știu ce să zic, în momentul de față, să fiu sincer, simt și îmi doresc, visez să antrenez Rapidul, o spun sincer. Simt că și planetele s-au aliniat de așa natură, eu liber de contract, iar Rapid fară antrenor.

Am încredere că, împreună cu cei din conducere, cu echipa și suporterii putem face performanță la Rapid. Dar eu sunt atât de nebun încât sper că încă voi fi numit acolo. Spun lucrul ăsta așteptând, până la urmă, un anunț oficial din partea celor de la Rapid care să mă contrazică.

Eu încă sper și sunt nebun, cred că eu voi fi alesul. Și mai spun un singur lucru, legat de toți oamenii care m-au sprijinit. Țin să le mulțumesc tuturor care m-au votat și mi-au fost alături.

Suporterii sar la gâtul conducerii

Spun doar atât - credeți că dacă Șumudică nu va avea rezultate la Rapid va primi vreun cec alb din partea suporterilor? La Rapid nu există așa ceva. Vreau să închei cu asta: eu n-aș pleca în acest mod cu o săptămână înainte de finalul sezonului", a spus Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

"Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid”, a anunțat principalul acționar al Rapidului, Dan Șucu, care a fost contrat de liderul suporterilor, Liviu Ungurean.

„Nu știu cum să încep. Am luat și eu la cunoștință această informație. Mi-aș fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea și atunci când ne așteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor . Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunțat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 și la Cupă, să rămână fără antrenor.

Cine va răspunde în caz de eșec

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor și fără antrenorul care și-a implementat propriile reguli și au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situația, pentru că e o situație în care Adrian Mutu și-a implementat propria filosofie și noi așteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut niște transferuri…

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. Oricine vine ca antrenor o va arunca: Stai că eu am preluat echipa așa, nu mi-am adus niciun jucător… Iar, veșnicele povestiri pe care le povestesc cu toții când eșuează”, a spus Liviu Ungurean conform ProSport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat