Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan își măresc familia. „Max şi August vor avea o nouă surioară” FOTO

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan își măresc familia. „Max şi August vor avea o nouă surioară” FOTO

Mark Zuckerberg (38 ani) şi soția sa Priscilla Chan (37 ani) au anunţat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că vor fi din nou părinți.

Mark Zuckerberg şi soția sa Priscilla Chan s-au căsătorit în 2012 Foto: Arhivă

„Multă dragoste. Fericit să împărtăşesc că Max şi August vor primi o nouă surioară anul viitor!”, a scris CEO-ul Meta, pe pagina sa de Facebook.

Zuckerberg şi Priscilla Chan mai au împreună două fete: Max (6 ani) și August (5 ani).

Priscilla şi Mark s-au întâlnit în anul 2003, în sălile de curs ale Universităţii Harvard. Ea era anul întâi la biologie, el anul doi la psihologie şi informatică. Apoi, la o petrecere studenţească organizată de Alpha Epsilon Pi, frăţia lui Zuckerberg, au dat nas în nas la uşa toaletei. Deşi i s-a părut „absolut demodat", Priscilla l-a plăcut pe Mark şi povestea de iubire s-a înfiripat.

Când Zuckerberg a abandonat studiile pentru a se dedica proiectului Facebook, Priscilla Chan, originară din orăşelul Braintree, Massachus­setts, s-a mutat aproape de iubitul ei, la San Jose, California. După absolvire, tânăra a predat ştiinţe naturale pentru elevii din clasele IV-V, la şcoala Harker.

Priscilla Chan a mai început o facultate, de medicină, pe care a terminat-o în 2012, obţinând titlul de doctor pediatru.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit pe 19 mai 2012 la reşedinţa lor din Palo Alto, California.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante