„Marș!”/Dana Budeanu, atac suburban la „zână”

„Marș!”/Dana Budeanu, atac suburban la „zână”

Dana Budeanu a postat un mesaj pe Instagram în care se arată sătulă de aparițiile publice ale uneia dintre vedetele de la noi, care a tot vorbit în ultima vreme despre diete și sport. Mulți au interpretat că s-a referit la Andreea Marin, căci creatoarea de modă a folosit cuvântul „zână”, pseudonimul cu care a rămas Andreea Marin, de pe vremea când prezenta „Surprize! Surprize!”, scrie romaniatv.net .

Dana Budeanu e cunoscută ca fiind o persoană foarte directă, care spune lucrurilor pe nume, oricât de deranjante ar fi unele dintre ele.

„Zâna v-a spart cu dietele și pilatesele! Nu mai minți! Ozămpic. Marș!”, a fost mesajul scris de Dana Budeanu la adresa unei vedete, cel mai probabil Andreea Marin, așa cum a lăsat loc de interpretat.

View this post on Instagram

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Andreea Marin a slăbit peste 15 kilograme

Andreea Marin a reușit să scape de peste 15 kilograme și a dezvăluit și care e secretul ei.

„Dietă sănătoasă – baza – și, de două ori pe săptămână, tratamente corporale de întreținere cu terapeuta Carmen Barcan, care e minunată, o vedeți săptămânal la PRO TV. Abia după ce am slăbit mai mult am reintrodus și sportul pentru întreținere și flexibilitate, căci nu mișcarea m-a ajutat să scad în greutate, însă fac Pilates de două ori pe săptămână cu regularitate, pentru că îmi ajută sănătatea, în primul rând”, a declarat ea pentru Viva .



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat