Marșul Tăcerii, la Colectiv, în memoria victimelor tragediei de acum un an

Marșul Tăcerii, la Colectiv, în memoria victimelor tragediei de acum un an

Participanții la Marșul Tăcerii au sosit duminică după-amiază în fața Clubului Colectiv, ei aducând un omagiu victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu un an.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Ei au afișat un banner pe care scrie "A trecut un an, nimic nu s-a schimbat, ne e dor de tine Teo... și de al tău aparat" și au eliberat 64 de baloane pe care scria "Ne pasă" și care aveau desenate aripi.

"Îmi pare rău pentru toți acești părinți pe care îi văd îndurerați. Îmi e foarte rău să mă întorc în acest loc. Am făcut-o în semn de respect pentru victimele incendiului. Îmi amintesc strigătele, urletele, fumul, carnea arsă. Sunt amintiri pe care nu mi le pot șterge. Eram voluntari și ni s-a spus să plecăm de aici", a spus Crina Crăescu de la Asociația Salvatorii Voluntari.

Întrebată dacă s-a schimbat ceva în ultimul an, ea a răspuns: "Din păcate nu s-a schimbat nimic". În opinia sa, în cazul în care s-ar repeta o astfel de tragedie sistemul ar fi tot unul "nepregătit".

"Timpul trece. Ne așteptam să fie mai bine, dar nu este. Am fost la psihologi, dar mai e nevoie și pentru ei și pentru noi, părinții. Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care au murit", a afirmat Felicia Plângu, mama lui Alexandru Plângu, victimă a tragediei din Colectiv.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

4 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!