Marșul Tăcerii, la Colectiv, în memoria victimelor tragediei de acum un an

Marșul Tăcerii, la Colectiv, în memoria victimelor tragediei de acum un an

Participanții la Marșul Tăcerii au sosit duminică după-amiază în fața Clubului Colectiv, ei aducând un omagiu victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu un an.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Ei au afișat un banner pe care scrie "A trecut un an, nimic nu s-a schimbat, ne e dor de tine Teo... și de al tău aparat" și au eliberat 64 de baloane pe care scria "Ne pasă" și care aveau desenate aripi.

"Îmi pare rău pentru toți acești părinți pe care îi văd îndurerați. Îmi e foarte rău să mă întorc în acest loc. Am făcut-o în semn de respect pentru victimele incendiului. Îmi amintesc strigătele, urletele, fumul, carnea arsă. Sunt amintiri pe care nu mi le pot șterge. Eram voluntari și ni s-a spus să plecăm de aici", a spus Crina Crăescu de la Asociația Salvatorii Voluntari.

Întrebată dacă s-a schimbat ceva în ultimul an, ea a răspuns: "Din păcate nu s-a schimbat nimic". În opinia sa, în cazul în care s-ar repeta o astfel de tragedie sistemul ar fi tot unul "nepregătit".

"Timpul trece. Ne așteptam să fie mai bine, dar nu este. Am fost la psihologi, dar mai e nevoie și pentru ei și pentru noi, părinții. Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care au murit", a afirmat Felicia Plângu, mama lui Alexandru Plângu, victimă a tragediei din Colectiv.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe