Massimiliano Allegri, implicat în scandalul pariurilor din Italia. Primul antrenor de pe lista celor acuzați

Massimiliano Allegri, implicat în scandalul pariurilor din Italia. Primul antrenor de pe lista celor acuzați

Dacă până acum pe lista pariorilor au apărut numai jucători, acum și numele unui antrenor este implicat în scandalul care a zdruncinat fotbalul italian. Massimiliano Allegri, de la Juventus, a fost filmat când paria pe meciuri din Serie B, asta după ce ce jucătorii săi, Nicolo Fagioli (22 de ani) și Federico Gatti (25 de ani) au fost acuzați că au pariat pe meciurile de fotbal.

Massimiliano Allegri, acuzat că paria ilegal. Foto EPA EFE

Jurnalistul italian Fabrizio Corona, cel care a declanșat scandalul pariurilor din Italia, a dezvăluit, rând pe rând, numele mai multor fotbaliști . Tot el l-a divulgat acum și pe Massimiliano Allegri, cu care are și o fotografie surprinsă în momentul în care paria. În timpul pandemiei de COVID-19, Allegri se afla la casino-ul din Montecarlo. Italianul câștigase 30.000 de euro, iar acesta i-a dat mai departe, unui prieten, suma de trei mii de euro, pentru a paria pe meciurile din Serie B.

În Italia este așteptată acum poziția oficială adoptată de Juventus în cazul lui Allegri. Clubul lombard l-a pierdut deja pe Nicolo Fagioli - suspendat 7 luni în acest scandal -, însă dacă antrenorul va fi pedepsit și el, Juventus va trebui să își caute un nou tehnician.

În Italia, sportivilor le este permis să parieze, dar nu pe meciuri care au legătură cu disciplinele în care aceștia activează. Deci fotbaliștii nu au voie să parieze pe meciuri de fotbal, cu atât mai puțin pe echipele lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat