McDonald’s îşi redeschide restaurantele în Rusia, cu numele „Vkusno & tochka” şi cu un nou patron

McDonald’s îşi redeschide restaurantele în Rusia, cu numele „Vkusno & tochka” şi cu un nou patron

Odată cu retragerea marilor branduri din industria de fast food, ca reacţie la invazia din Ucraina, ruşii s-au trezit fără acest tip de restaurante, dar guvernanţii de la Moscova au promis că vor veni cu o soluţie. De astăzi, este deschis un lanţ de restaurante care le-a preluat pe cele ale McDonald's, sub lozinca „Numele se schimbă, dragostea rămâne”.

Primul restaurant deschis este chiar în piaţa Puşkin de la Moscova, adică exact unde se deschidea primul McDonald's din Rusia în urmă cu 32 de ani.

Alte 50 de restaurante vor fi deschise luni, a mai precizat Vkusno & tochka.

Ziua de duminică reprezintă o zi importantă pentru ruşii care îndrăgesc mâncarea de tip fast-food, deoarece restaurantele conduse anterior de compania americană se redeschid sub un nou nume marcă şi cu burgeri redenumiţi, la mai bine de trei decenii după ce McDonald's a deschis primul restaurant la Moscova.

Relansarea are loc de Ziua Rusiei, o sărbătoare naţională care celebrează independenţa ţării, în aceeaşi locaţie emblematică din Piaţa Puşkin din Moscova, unde McDonald’s a fost deschis pentru prima dată în ianuarie 1990.

McDonald's a anunţat luna trecută că îşi vinde restaurantele din Rusia unuia dintre licenţiaţii locali, Alexander Govor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...