Meciul CSA Steaua - Academia Rapid, întrerupt din cauza incidentelor produse de suporteri

Meciul CSA Steaua - Academia Rapid, întrerupt din cauza incidentelor produse de suporteri

Meciul de fotbal CSA Steaua - Academia Rapid, care se desfăşoară pe Arena Naţională în cadrul etapei a 23-a a Ligii a IV-a, a fost întrerupt pentru patru minute în prima repriză din cauza unor incidente între suporterii celor două formaţii, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele.

În minutul 25 al întâlnirii aproximativ 20 de reprezentanţi ai galeriei CSA Steaua au încercat să ajungă până la galeria adversă din peluza opusă. Suporterii rapidişti au ripostat şi au avut loc ciocniri violente pe primele rânduri ale tribunei a II-a. Fiind mai numeroşi, fanii rapidişti au respins atacul steliştilor, care s-au retras după câteva minute.

Pentru calmarea violenţelor, jandarmii au folosit gaze lacrimogene şi o parte dintre reprezentanţii galeriei CSA Steaua a părăsit partea inferioară a Peluzei Sud. În timpul incidentelor mai mulţi fani ai celor două echipe au fost reţinuţi de forţele de ordine.

Arbitrul Marcel Bârsan a reluat meciul după aproximativ patru minute.

Echipele CSA Steaua şi Academia Rapid se întâlnesc pe Arena Naţională din Capitală într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii a IV-a la care asistă aproximativ 38.000 de spectatori.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa