Medicul Marian Gașpar din Timișoara, prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient, a fost reținut pentru 24 de ore

Medicul Marian Gașpar din Timișoara, prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient, a fost reținut pentru 24 de ore

Medicul chirurg Marian Gașpar a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru luare de mită în formă continuată. El ar fi primit sume cuprinse între 100 și 2000 euro de la șase pacienți.

După perchezițiile din biroul său de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, chirurgul Marian Gașpar a fost dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, arată tion.ro .

După audieri, medicul a fost reținut pentru 24 de ore. este anchetat pentru infracțiunea de luare de mită în formă continuată, șase acte materiale.

Procurorii susțin că medicul ar fi luat mită, între 19 și 26 septembrie, de la șase pacienți sume, în lei sau valută, cuprinse între 100 și 2000 euro.

„În fapt, s-a reţinut că în perioada 19.09. – 26.09.2022, în calitate de medic – şef Secţie Cardiologie, în cadrul unei unități spitalicești din municipiul Timișoara, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul ar fi pretins, indirect şi primit, de la șase pacienți sau de la aparținători ai acestora, sume de bani, în lei sau în valută, cuprinse între 100 euro și 2000 euro, în legătură cu activitatea desfăşurarea conform atribuţiilor de serviciu. Procurorii au dispus, prin ordonanță, reținerea inculpatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, potrivit sursei citate.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro