Medvedev, delir după atacurile Rusiei: Cere „demontarea completă” a regimului politic de la Kiev

Medvedev, delir după atacurile Rusiei: Cere „demontarea completă” a regimului politic de la Kiev

Fostul preşedinte al Federaţiei Ruse şi vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a afirmat în cadrul unui interviu că Rusia trebuie să răspundă atacului asupra podului Crimeei omorând teroriști, relatează TASS . În legătură cu bombardamentele rusești lansate asupra orașelor ucrainene, Medvedev a afirmat că fac parte din „primul episod”.

Medvedev susține că Rusia ar trebui să răspundă atacului asupra podului Crimeei. FOTO AFP

Fostul președinte rus a afirmat în cadrul unui interviu, care a fost publicat pe canalul de Telegram al jurnalistei Nadana Fridrikhson, că: „Rusia poate răspunde la această crimă doar ucigând direct teroriști, așa cum este obiceiul în alte părți ale lumii. La asta se așteaptă cetățenii ruși".

În plus, Medvedev consideră că „atacul terorist” asupra podului Crimeei a fost săvârșit de regimul de la Kiev.

A fost un act terorist și un sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu a existat niciodată nicio îndoială în acest sens. Au fost prezentate toate rapoartele și s-au tras concluzii".

În aceeași ordine de idei, președintele rus Vladimir Putin a acuzat, duminică, serviciile secrete ucrainene (SBU) că s-au aflat la originea exploziei puternice care a avariat, sâmbătă, podul care leagă Crimeea de Rusia, afirmând că a fost vorba despre un „act terorist“ contra unei infrastructuri cheie.

Conducerea de la Kiev nu a revendicat oficial responsabilitatea pentru atacul care a dus la distrugerea parțială a podului.

În plus, într-o postare publicată pe contul său de Telegram, Medvedev a afirmat că regimul de la Kiev trebuie înlăturat.

Statul ucrainean, în actuala configurație, cu regimul politic nazist, va reprezenta o amenințare directă și evidentă pentru Rusia. Din acest motiv, dincolo de apărarea oamenilor noștri și a granițelor țării noastre, obiectivele acțiunilor noastre viitoare, din punctul meu de vedere, trebuie să fie demontarea completă a regimului politic al Ucrainei”, se arată în postarea publicată de Medvedev, conform presei ruse.

În legătură cu bombardamentele rusești lansate asupra orașelor ucrainene, Medvedev a afirmat că fac parte din „primul episod”. „Vor mai urma și altele”.

Orașele ucrainene au rămas fără curent electric sau apă și mai multe persoane au fost omorâte în urma atacurilor cu rachete rusești, care au avut loc luni dimineață, asupra a peste 12 orașe.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin , a afirmat, luni, că a lansat atacuri asupra Ucrainei cu rachete cu rază lungă de acțiune fiindcă a săvârșit „acte teroriste” împotriva țării sale și s-a angajat să reacționeze dur dacă bombardamentele vor continua

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”